Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θα τους βρει και πάλι μπροστά του

Δημοφιλή

Το καλοκαίρι δεν απέχει πολύ, και τότε είναι η περίοδος, που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει ν’ ασχοληθούν και με τις περιπτώσεις εκείνων των παικτών, που τώρα αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες, αλλά έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν.

Ποιες είναι οι επιδόσεις των συγκεκριμένων παικτών;

Με το «καλημέρα» στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έγινε βασικό «γρανάζι» στη «μηχανή» της κυπριακής ομάδας. Ο Γιάννης Πετράκης γνώριζε, έτσι κι αλλιώς, πολύ καλά τον 33χρονο μεσοεπιθετικό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και αμέσως του έδωσε ρόλο ηγέτη. Στην Κύπρο βρίσκονται σε εξέλιξη τα πλέι οφ και ο Απόλλων βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ομόνοιας, από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Ασφαλώς, το αν η ομάδα της Λεμεσού καταφέρει ή όχι να κόψει πρώτη το νήμα (ο πρωταθλητής θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) θα παίξει ρόλο ως προς τις προθέσεις της σχετικά με τον Μπίσεσβαρ για την επόμενη σεζόν (το συμβόλαιο του Σουριναμέζου με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ και για την ερχόμενη περίοδο).

Ο Αντερσον Εσίτι παραχωρήθηκε δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο στην Γκεζτέπε, προκειμένου να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, σε σχέση με ό,τι συνέβαινε στον ΠΑΟΚ. Μόνο που ο 26χρονος αμυντικός χαφ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ούτε στην τουρκική ομάδα (βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας), με την οποία, ναι μεν έφθασε τις δέκα συμμετοχές, αλλά μόνο οι δύο από αυτές ήταν ως βασικός. Η περίπτωση του Νιγηριανού μέσου πρόκειται ν’ απασχολήσει ξανά τους ανθρώπου του Δικεφάλου το ερχόμενο καλοκαίρι, μια και οι δύο πλευρές «δένονται» με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Στην κατηγορία των δανεικών ανήκει τυπικά κι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Για τη Νόριτς, βέβαια, είναι θέμα χρόνου η (απευθείας) άνοδος της στην Πρέμιερ Λιγκ (απομένουν οχτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Τσάμπιονσιπ και τα «καναρίνια» έχουν πλεονέκτημα 14 βαθμών έναντι της 3ης Σουόνσι, που έχει ένα ματς λιγότερο). Το συμβόλαιο του 25χρονου αριστερού μπακ με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ μέχρι το 2022, αλλά, όπως είναι γνωστό, έχει συμφωνηθεί η αγορά του από τη Νόριτς σε περίπτωση προβιβασμού της.

Δεν εξελίχθηκε καλά για τον Ζήση Χατζηστραβό η πρώτη του σεζόν στη Σούπερ Λιγκ. Το τρίμηνο Νοεμβρίου-Ιανουαρίου έμεινε εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμού, με αποτέλεσμα να έχει περιοριστεί στις οχτώ συμμετοχές με την ομάδα της Λαμίας. Το συμβόλαιο του 21χρονου μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Οσο για τον Mάριο Τσαούση, δεν έχει παίξει ούτε σ’ ένα παιχνίδι με τη Σπάρτακ Τρνάβα μέσα στο 2021, από τη μέρα δηλαδή που το πρωτάθλημα Σλοβακίας άρχισε και πάλι, μετά τη χειμερινή διακοπή. Ετσι, ο 20χρονος αριστερός μπακ έχει μείνει στις εννέα συμμετοχές, τις οποίες κατέγραψε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Σε περίοδο προετοιμασίας με τη Μάλμε βρίσκεται ο Αντόνιο Τσόλακ. Το πρωτάθλημα Σουηδίας αρχίζει σε δύο εβδομάδες (στις 10 Απριλίου η Μάλμε θα υποδεχθεί τη Χάμαρμπι) και ο 27χρονος Κροάτης φορ ελπίζει να τα καταφέρει πολύ καλύτερα σε σχέση με την παρουσία του στην Τούμπα κατά το πρώτο μισό της σεζόν. Ο δανεισμός του Τσόλακ στη Μάλμε έχει ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ φθάνει μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν έχει ο Αντώνης Γαϊτανίδης. O 21χρονος μεσοεπιθετικός επρόκειτο να παίξει φέτος στη Σούπερ Λιγκ 2 με το Λεβαδειακό, ωστόσο υποχρεώθηκε να κάνει εγχείρηση στον ώμο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης μέχρι το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απαιτητικό τεστ στο Ποσειδώνιο

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο...

Στην ίδια κατηγορία