Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Θα πάμε σε τελείως διαφορετικό πλάνο»

Δημοφιλή

Τον απολογισμό της σεζόν έκανε ο Αρης Λυκογιάννης μετά τη χθεσινή (άνευ ουσίας) νίκη επί της ΑΕΚ. Επιπλέον, διατύπωσε και τις πρώτες σκέψεις του για τη νέα σεζόν.

«Σαφώς είμαστε απογοητευμένοι. Δε μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη μία σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που μένει εκτός πλέι οφ. Έφταιξαν πολλά… Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ατυχία με παιχνίδια στον πόντο που χάθηκαν. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν είχαμε καλή χημεία μεταξύ μας. Υπήρχαν αρκετές προσωπικότητες που δεν αποδέχθηκαν το ρόλο τους, με αποτέλεσμα να μη βρίσκουμε την κατάλληλη χημεία στο παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας: «Έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό μπάσκετ, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καλώς ή κακώς τον έχουν, οι ξένοι παίκτες. Σε αυτό το κομμάτι, είχαμε πρόβλημα και όσο περνούσε η σεζόν, με όλα όσα συνέβησαν, αυτό μεγάλωνε. Η μεταξύ μας κακή χημεία ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για την αποτυχία της φετινής σεζόν».

Οσο για τα πρώτα σχέδια ενόψει της επόμενης περιόδου, είπε: «Νομίζω ότι θα κάνουμε διαφορετικές επιλογές, εκ των πραγμάτων και εκ των συνθηκών για την παρουσία Ελλήνων παικτών. Θα πάμε σε τελείως διαφορετικό πλάνο, με παιδιά που να έχουν πραγματικό κίνητρο. Με παιδιά που μέσα από τον ΠΑΟΚ, θα θέλουν να βελτιωθούν, να δείξουν καλύτερο πρόσωπο, να βρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Διοργανώνει φιλανθρωπικό ματς ο Έκονγκ

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε προ λίγων ημερών στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της...

Στην ίδια κατηγορία