Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θα είναι στην συνάντηση με Μπένετ ο Αλαφούζος

Δημοφιλή

Μέσω του ίδιου του ιδιοκτήτη και προέδρου του, Γιάννη Αλαφούζου, θα εκπροσωπηθεί ο Παναθηναϊκός στη συνάντηση που θα έχει την προσεχή Δευτέρα (27/3, 12:00) ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ με τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα play off της φετινής Super League 1. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αθηναϊκά ρεπορτάζ, ο Αλαφούζος θέλει να ζητήσει ενημέρωση απ’ την πλευρά του Μπένετ:

α) Για το πλάνο του όσον αφορά τους διαιτητές των play off και το πώς σκοπεύει να εγγυηθεί την παρουσία ρέφερι υψηλότερου επιπέδου στις επόμενες 9 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

β) Για τους λόγους που δεν γίνεται αποτελεσματική και online επικοινωνία με τις άλλες ομοσπονδίες μέλη των UEFA/FIFA ως προς τη διαθεσιμότητα των διαιτητών τους, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» υποψηφίων ρέφερι απ’ το εξωτερικό για τους καθοριστικούς αγώνες των play off της Super League 1.

γ) Για την ουσία της όλης διαδικασίας ως προς την επιλογή των διαιτητών και τα κριτήριά τους, απ’ τη στιγμή που έχει γίνει αποδεκτή εδώ και λίγες εβδομάδες η πρόταση για αύξηση των αποδοχών προς τους ξένους διαιτητές που έρχονται για να διευθύνουν αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.


Τελευταία νέα

Προπονητής στην Αγγλία απολύθηκε λόγω σχέσης με παίκτριά του!

Η γυναικεία ομάδα της Λέστερ απέλυσε τον προπονητή της Γουίλι Κερκ έπειτα από εσωτερική έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία