Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα είναι μια… ζόρικη χρονιά

Δημοφιλή

Τέθηκε θέμα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το θέμα της Ευρώπης. Του τύπου «τι κάνουμε; Είναι σωστό σε αυτή την φάση με τα προβλήματα που έχουμε να παίζουμε και δεύτερο ματς την εβδομάδα;». Τα έβαλαν κάτω συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων και είπαν πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει κανονικά στο Basketball Champions League.

Δεν θα περάσει καλά η ομάδα. Θα έρθουν δύσκολα χειμωνιάτικα βράδια. Σαραγόσα, Ντιζόν, Μπρίντιζι, Μπεσίκτας, Νεπτούνας θυμίζουμε οι αντίπαλοι του.

Για να είσαι ανταγωνιστικός και σε αυτή την Λίγκα χρειάζεται ένα καλό μπάτζετ κοντά στο εκατομμύριο. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν δεν πάει για να διακριθεί. Παίζει εκεί, γιατί έτσι έπεισε κανά δυο Αμερικανούς να έρθουν σε αυτόν καθώς το Basketball Champions League είναι καλή «πασαρέλα» κι όποιος παίκτης δείχνει κάτι στην συγκεκριμένη διοργάνωση βρίσκει συμβολαιάκια.

Στην χρονιά που έρχεται, οι απαιτήσεις σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό δεν θα είναι μεγάλες. Το ζητούμενο είναι να μπει ένα χρονοδιάγραμμα με στόχο τον μηδενισμό του κοντέρ των χρεών. Παράλληλα βδομάδα με την βδομάδα η αγωνία θα φουντώνει. Στα ταμεία της ΚΑΕ μπήκαν λεφτά, έγινε μια αρχή, η ομάδα ανασαίνει ξανά όμως σύντομα θα χρειαστεί μια ακόμη ένεση ρευστότητας. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα … χέρια. Τρέχει, ψάχνει, παλεύει για έσοδα μέσω χορηγιών και διαρκείας. Σύντομα θα έχουμε και νέα πρόσωπα στο συμβούλιο αλλά και κάποια ευχάριστα νέα για συμφωνίες. Ίδωμεν…

ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ωραίος ο Σανικίτζε. Σου λέει «θα έρθω στον Άρη, αλλά όχι έτσι στα «τυφλά». Με τριετές συμβόλαιο ήρθε ο νέος τεχνικός διευθυντής των «κιτρίνων».  Καλά δεμένο το συμβόλαιο. Ήρθε για να μείνει που λένε.

*Τελευταία στιγμή τον πρόλαβε τον Σμιθ ο ΠΑΟΚ. Πήγαινε …ντουγρού για τον Ερμή Αγιάς στην Λάρισα. Εκεί όπου παίζει ο Κόμματος. Προτίμησε τον ΠΑΟΚ, επειδή μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ

*Εμφανίσθηκε ο Αντρέ Βιερίνια μεσοβδομάδα στο παλατάκι. Βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας. Ο Πορτογάλος δεν αρνήθηκε ποτέ χάρη στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και δεν το έκανε ούτε τώρα.

* Φεύγοντας τον πλησίασαν μπαμπάδες παιδιών που παίζουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. «Πως από δω;» τον ρώτησαν. « Μίλησα με τον κόουτς. Ξέρεις τι καλό πλέι μέικερ μπορώ να γίνω;» απάντησε με σοβαρότητα προσφέροντας γέλιο στους παριστάμενους.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ …ΜΠΑΧΑΜΕΣ

Από τα παιδιά με τις λιγότερες αγωνιστικές παραστάσεις  που επέλεξε ο ΠΑΟΚ είναι ο Ζέιν Νόουλς, με καταγωγή από τις Μπαχάμες. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε πρώτη φάση έρχεται δοκιμαστικά κι αν πείσει θα παραμείνει. Είναι πολύ αθλητικός , καλός στο ανοικτό γήπεδο αλλά και πολύ ασταθής.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝ

*Ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι αυτός ο Άνταμ Σμιθ. Την σεζόν 2017-18 έπαιξε κόντρα στον Δικέφαλο  στο Champions League με την φανέλα της Σαλόν. Στην Γαλλία όμως δεν έμεινε πολύ. Λιγότερο από δυο μήνες.

*«Εγώ ζήτησα πλέι μέικερ, αυτός δεν είναι πλέι μέικερ αλλά γκαρντ», δήλωσε στις εφημερίδες ο κόουτς της Σαλόν. Αυτό δεν… χαλάει τον ΠΑΟΚ, που θέλει παίκτες να βάζουν την μπάλα στο καλάθι.

* Του Βαγγέλη Μαργαρίτη έτσι όπως τελικά ήρθαν τα πράγματα θα είναι το πιο «βαρύ» συμβόλαιο στην ασπρόμαυρη ΚΑΕ την επόμενη χρονιά. Κάτι παραπάνω από 80 χιλιάρικα.

*Συμφώνησε κι ο Φλεβαράκης πως είναι μια περίπτωση που δεν την αφήνεις παρά την ηλικία του. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Εάν η απόφαση του ΠΑΟΚ ήταν διαφορετική ο Μαργαρίτης θα κατέληγε σε άλλη ομάδα, νότια.

*Δύσκολο το έργο του προπονητή (Φλεβαράκη) και των συνεργατών του, που έχουν περίπου 300 χιλιάρικα (και ούτε), για ξένους παίκτες και για κάνα δυο Έλληνες. Τα ποσά (όπως μεταφέρθηκε σε μάνατζερς) που δίνει ο ΠΑΟΚ σε Aμερικανούς είναι από 35 ως 50 χιλιάδες μάξιμουμ. Ψάχνει για λαβράκια κι όπου βγει. Το ξανάκανε όμως ο Φλεβαράκης και στα Τρίκαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12...

Στην ίδια κατηγορία