Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα δει ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ

Δημοφιλή

Υπό την παρουσία του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Λέφσκι Σόφιας κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Ο Βούλγαρος σταρ αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του βουλγαρικού συλλόγου απέναντι στην πρώην ομάδα του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Για τη «μάχη» ανάμεσα σε Λέφσκι και ΠΑΟΚ έχει αναφερθεί και το προηγούμενο διάστημα ο Μπερμπάτοφ (δείτε εδώ), θεωρώντας πως ο αγώνας θα είναι μοιρασμένος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει και παλιότερα ότι θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα, ωστόσο πλέον θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί στο Γκεόργκι Ασπαρούχωφ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στη Βουλγαρία, ο Μπερμπάτοφ έχει να πάει στο γήπεδο της Λέφσκι για περισσότερα από 20 χρόνια, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει, διότι θέλει να παρακολουθήσει τον εν λόγω αγώνα!

«Ο Μπερμπάτπφ δεν έχει πατήσει το πόδι του στο γήπεδο για περισσότερα από 20 χρόνια, όταν έπαιξε για τελευταία φορά στην έδρα του, πριν μετακομίσει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν», υπογραμμίζει βουλγαρική ιστοσελίδα.

Επιπροσθέτως, είναι πιθανό ο Βούλγαρος σταρ να βρεθεί και αύριο (16/7, 21:00) στο γήπεδο για να δει τον αγώνα της Λέφσκι κόντρα στην Σπάρτακ Βάρνα.


Τελευταία νέα

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Με το... καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία