Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τετ α τετ Μιλόγεβιτς – Αλαφούζου

Δημοφιλή

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τους παρουσιάζουν «αγκαλιά» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ωστόσο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας υπήρξε επαφή με τον Σέρβο τεχνικό.

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει κάποτε ότι «στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται».

Να μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία πως ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο, εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.

Κι η αλήθεια είναι πως οι παροικούντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσαν να΄ χουν διαφορετική «αντίδραση» στα προ ημερών δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην Σερβία και στέλνουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού» εν όψει της νέας σεζόν.

Ασφαλώς και οι «πράσινοι» θα προχωρούσαν σε διάψευση από την στιγμή που ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και συν τοις άλλοις έχει συμβόλαιο που… τρέχει και για την επόμενη σεζόν.

Ανεξάρτητα από την σκληρή κριτική που γίνεται στον Ρουμάνο τεχνικό για την παρατεταμένη κακή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος ουδέποτε έπαψε να τρέφει σεβασμό στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς κι έκρινε σκόπιμο να διαψευστούν άμεσα και χωρίς καμία χρονοτριβή τα ρεπορτάζ περί Μιλόγεβιτς.

Παρότι ο 51χρονος τεχνικός που κυκλοφορεί χωρίς ομάδα μετά το τέλος της θητείας στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί, όχι μόνο βρέθηκε στην Αθήνα προ ημερών, αλλά κατά μια πληροφορία της στήλης φέρεται να πέρασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα το κατώφλι του γραφείου του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να΄χει μια διερευνητική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την προοπτική της συνεργασίας τους εν όψει της νέας σεζόν.

Προοπτική που παραμένει ανοιχτή κι είναι πολύ πιθανόν να φέρει ξανά τους δύο άνδρες face to face, αμέσως μετά την λήξη της φετινής σεζόν.

Βλέπετε και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΡΥΖΑΣ – ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με μια βαλίτσα στο χέρι κυκλοφορούν αυτή την περίοδο οι απανταχού μάνατζερ. Βλέπετε, το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και αρκετές είναι οι υποθέσεις που έχουν ανοίξει με φόντο το μεταγραφικό παζάρι που έρχεται. Οι κεραίες της στήλης «έπιασαν» το δίδυμο των Ζήση Βρύζα – Ντίνου Διαμαντόπουλου να παίζει…μπάλα προ ημερών στην Ιταλία. Κάτι… μαγειρεύεται με επίκεντρο ομάδα της γειτονικής χώρας και μένει να φανεί τι μπορεί να΄ ναι αυτό.

*Και μιας περί μανατζαρέων ο λόγος να σημειώσουμε ένα ακόμα νέο βγαλμένο μέσα από την πιάστα των ατζέντηδων. Θυμάστε τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο; Ναι, τον άλλοτε τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Σε ηλικία 42 ετών κρέμασε τα γάντια του το περασμένο καλοκαίρι και κυκλοφορεί πλέον με το κοστούμι του ατζέντη, διατηρώντας την έδρα του στην Αγγλία. Μάιστα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με σουπερλιγκάτες ομάδες εν όψει καλοκαιριού και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα παρέα με δικό του παίκτη.

ΣΕ ΔΙΠΛΟ… ΤΑΜΠΛΟ

Μπορεί ο Στέλιος Κίτσιου να΄χει στραμμένες τις κεραίες του προς τις «μεγάλες» ελληνικές ομάδες, ωστόσο η πολύ καλή σεζόν που διανύει στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ανγκαραγκουτσού (26 συμμετοχές – 1 γκολ – 5 ασίστ) διατηρούν «ζεστή» την υπόθεση της μεταγραφής του σε μεγαλύτερη ομάδα στην γειτονική χώρα κι ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄22.

ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ

Μπορεί ο Τάσος Δουβίκας να μην ταξίδεψε στην Ολλανδία, ωστόσο η Ουτρέχτη φρόντισε να του στείλει τη φανέλα της στο Βόλο και έτσι ο 21χρονος επιθετικός φωτογραφήθηκε μαζί της μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Παρεμπιπτόντως, στα πόσα χρήματα έκλεισε τελικά το deal; Μεταξύ Βόλου και Τρίπολης κυκλοφορεί το ποσό του 1.350.000 ευρώ, ενώ στη χώρα της τουλίπας λένε για ένα μύριο.

ΠΑΝΕ… ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ – ΚΑΡΤΑΛΗΣ

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Αργύρη Γιαννίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα και της επέκτασης ή μη της συνεργασίας του με την ομάδα των Ιωαννίνων. Μια φορά, η απόφαση του ομογενούς τεχνικού θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του Αλέξανδρου Καρτάλη στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο 26χρονος μέσος αποτελεί «πουλέν» του κόουτς κι είναι αυτός που τον έφερε μαζί του στα Γιάννενα το καλοκαίρι του ΄19. Ο Καρτάλης γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη και έγινε επαγγελματίας στην Άλεν, την περίοδο όπου στον πάγκο της γερμανικής ομάδας καθόταν ο Γιαννίκης. Τη φετινή σεζόν διαγράφει μια πολύ καλή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα (34 παιχνίδια – 5 ασίστ) και ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για λογαριασμό του αρκετές ομάδες, γνωρίζοντας φυσικά πως το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ λήγει το προσεχές καλοκαίρι.  Η στήλη πάντως προβλέπει πως Γιαννίκης – Καρτάλης θα πάνε…πακέτο (και) την επόμενη χρονιά, είτε παραμένοντας αμετάθετοι στην ομάδα των Ιωαννίνων, είτε αλλάζοντας πόλη και φανέλα.

*Είναι αλήθεια πως ο Βαγγέλης Μυτιληναίος δέχεται έντονες πιέσεις για τη δυναμική επιστροφή του στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

ΚΟΥΪΖ: Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής έχει δώσει τα χέρια με τον Άρη για τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και περιμένει κι αυτός με αγωνία την απόφαση του CAS για το μεταγραφικό… ban που έχει επιβληθεί στους «κίτρινους»;

*Στη γύρα για νέο τεχνικό έχει βγει ο Βόλος, έπειτα από το διαζύγιο με τον Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ. Παρότι το ισπανικό (προπονητικό) μοντέλο λειτουργεί καλά στην θεσσαλική ομάδα, ιαματική πηγή του Παγασητικού μετέφερε στην στήλη πως ο Αχιλλέας Μπέος «σκαλίζει» (και) την περίπτωση του Νίκι Παπαβασιλείου. Ο Κύπριος τεχνικός έπειτα από ένα χρόνο θητείας στην Αίγυπτο και την Γουαντί Ντέγκλα, κυκλοφορεί χωρίς ομάδα.

*Κατά πόδας ακολουθεί ο Νίκος Ζαμάνης τον Πανιώνιο και μετά την πτώση του στην Γ΄ Εθνική. Ο άλλοτε διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της νεοσμυρνιώτικης ομάδας, βρέθηκε (και) στο Ελ Πάσο για την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό. Εν αντιθέσει μάλιστα με τον μέγα φωνακλά κι άλλοτε διεθνή παίκτη, Γιάννη Μανιάτη, η δική του φωνή δεν ακούστηκε κατά τη διάρκεια του ματς.

*Μπόλικη… σκόνη σηκώνεται το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τα credits του Αρμίντο Μπρούμα στον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του 26χρονου εξτρέμ από την Αϊντχόφεν λήγει το καλοκαίρι κι ενώ ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει κι από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Μάλιστα από Γαλλία μεριά, υπάρχει σύλλογος που σκέφτεται σοβαρά να περάσει δυναμικά στο… παρασύνθημα και να τα βρει άμεσα με την PSV για την απόκτησή του.

*Έτοιμη και σιδερωμένη η φανέλα του Δημήτρη Γούτα στα Σπάτα. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία – εδώ και καιρό – με τον 27χρονο στόπερ για την μεταξύ τους συνεργασία και αμέσως μετά την λήξη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με τον Ατρόμητο. Κι ας εκδηλώθηκε ενδιαφέρον τελευταία για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό από Ιταλία μεριά. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σπάτα.

*Αυξάνεται και πληθύνεται το ευρωπαίκό «fan club» του Χρήστου Τζόλη. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές στον χάρτη της Γηραιάς Ηπείρου. Σύμφωνα μάλιστα με όσα… αλίευσε η στήλη από την αγγλική πιάτσα των ατζέντηδων, μία από τις τελευταίες αφίξεις είναι της Λιντς, με τα «παγώνια» να κάνουν focus στο διεθνή μεσοεπιθετικό και να αποθηκεύουν το όνομά του. Ας το θυμόμαστε κι αυτό.

*Ο Πιερ Ντρεοσί έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Γιάννη Αλαφούζο να συνεχίσει στο πόστο του εν όψει και της νέας σεζόν. Και το μόνο που θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση την συγκεκριμένη ψήφο, είναι η άφιξη ενός νέου προπονητή, ο οποίος θα θέσει ως όρο να μην κυκλοφορεί ο Γάλλος μέσα στα πόδια του, ούτε και στις μεταγραφικές υποθέσεις των «πρασίνων». Εκεί θα μπλέξει το πράγμα.

ΚΟΥΪΖ: ποιος παίκτης του Άρη έχει μπει στη διαδικασία να ψάχνεται για νέο σπίτι στην Αθήνα και με ορίζοντα καλοκαιριού;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία