Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τεσσάρα στη Ρεάλ και τελικό η Σίτι

Δημοφιλή

Εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη και τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League έκλεισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-0 της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, το μόνο εμπόδιο της για να γράψει ιστορία είναι η Ίντερ, με την οποία θα δώσουν μάχη για το πολυπόθητο τρόπαιο στις 10 Ιουνίου

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει ραντεβού με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη (10/6), με φόντο τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, αποκλείοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης (4-0). Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντο Σίλβα, οι «πολίτες» μετέτρεψαν το συνολικό σκορ σε 5-1 (μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα) και πλέον καλούνται να γράψουν ιστορία στην Τουρκία.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν μέσα για να κάνουν… επίδειξη ισχύος και αυτό αποτυπώθηκε στην κατοχή, που έφτασε μέχρι και το 81-19 υπέρ τους. Το γκολ, λοιπόν, ήταν αναπόφευκτο να μην έρθει και σκόρερ του 1-0 χρίστηκε ο Μπερνάρντο Σίλβα. Έπειτα από ένα εξαιρετικό passing game η μπάλα έφτασε στον Πορτογάλο και αυτός με ένα εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ακολούθησε η απάντηση της Ρεάλ που πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως η χαρά κράτησε για λίγο. Στο 35’ ο Κρόος τρόμαξε τους πάντες με το δοκάρι του, όμως ο Μπερνάρντο Σίλβα τους συνέφερε, κάνοντας το 2-0 στο 37ο λεπτό με κεφαλιά.

Έχοντας το προβάδισμα, η Μάντσεστερ Σίτι έριξε ρυθμούς στο β’ μέρος και προσπάθησε να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης που είχε. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Αντσελότι να πάρουν μέτρα, μπαίνοντας μάλιστα από την αρχή πιο δυναμικά σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο.

Μετά από ένα διάστημα με μεγάλη «κοιλιά» στο ματς, εκείνη που σκόραρε και πάλι ήταν η ομάδα του Γκουαρδιόλα. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε, η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Ακάνζι, ο οποίος έκανε το 3-0 στο 76’. Τη… χαριστική βολή έδωσε ο Άλβαρες μετά από απίθανη ασίστ του Φόντεν, πλασάροντας για το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ντίας, Ακάντζι, Γουόκερ, Στόουνς, Γκιντογάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Κρος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.


Τελευταία νέα

Μπαίνει στις μάχες των ημιτελικών

Η σειρά των ημιτελικών αγώνων πρωταθλήματος χάντμπολ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ επρόκειτο ν’ αρχίσει το προηγούμενο Σάββατο,...

Στην ίδια κατηγορία