Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τεράστια επιτυχία του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού «Free Kick Specialist»!

Δημοφιλή

Όλη η Θεσσαλονίκη πέρασε από τη νέα παραλία και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα στο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαϊου, συμμετέχοντας σε έναν εξαιρετικό διαγωνισμό, το «Free Kick Specialist», που όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια!

Ένας πρωτότυπος ποδοσφαιρικός διαγωνισμός, που απαιτούσε τεχνική δεξιότητα στις εκτελέσεις των φάουλ, διοργανώθηκε από τα επίσημα fan clubs των ευρωπαίκών ομάδων στη Θεσσαλονίκη, με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την μεγάλη χορηγία του Regency Casino Thessaloniki. Και είχε τεράστια επιτυχία!

Εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες των ομάδων, φίλοι του ποδοσφαίρου, περαστικοί, αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας, σταμάτησαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και συμμετείχαν, πληρώνοντας ένα χρηματικό ποσό, που πήγε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς όλα τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και του Δημοτικού Ιδρύματος Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης ο Άγιος Στυλιανός, προκειμένου να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

Οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν μοναδικά δώρα, φανέλες και t-shirt των ομάδων, ενώ το μεγάλο δώρο ήταν το ταξίδι στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει ο νικητής την ομάδα που υποστηρίζει εκτός Ελλάδας. Την τύχη τους δοκίμασαν και οι Legends του Euro 2004, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Παντελής Καφές, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σπύρος Βάλλας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους και έδωσαν συμβουλές για το ποδόσφαιρο, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά προσέδωσαν μία επιπλέον λάμψη στην εκδήλωση.

Την στήριξη του σε παρόμοιες εκδηλώσεις που διαφημίζουν την Θεσσαλονίκη, εξέφρασε και ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Ζέρβας, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και συνεχάρη τους εκπροσώπους και τα μέλη των επίσημων fan clubs των ευρωπαίκών ομάδων στη Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσαν απο κοινού την εκδήλωση.

Συμμετείχαν τα ευρωπαϊκά club της Μπαρτσελόνα, της Λίβερπουλ, της Ίντερ, της Γιουβέντους, της Τότεναμ, της Άρσεναλ, της Σέλτικ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «Plan B» της Λίβερπουλ αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο... στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να...

Στην ίδια κατηγορία