Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2026

Τέλος από τη Μοντερέι ο Σέρχιο Ράμος

Δημοφιλή

Η Μοντερέι αποκλείστηκε από την Τολούκα στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Απερτούρα στο Μεξικό και ο Σέρχιο Ράμος επιβεβαίωσε πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους «Ραγιάδος», καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

«Έχω ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη εβδομάδα πως αυτό θα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι», ανέφερε ο 39χρονος αμυντικός, που δεν προτίθεται να σταματήσει την καριέρα του.

Λίγη ώρα αργότερα, με μήνυμά του στα social media, ο Ισπανός άλλοτε μεγάλος άσος της Σεβίλλης, της Ρεάλ και της Παρί ανέφερε:

«Είμαστε λυπημένοι, αλλά με καθαρή συνείδηση, γνωρίζοντας ότι δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Τώρα είναι η ώρα να μάθουμε, να ξανασηκωθούμε και να καταλάβουμε ότι αυτό είναι επίσης μέρος του ποδοσφαίρου.

Η μεγαλύτερη λύπη είναι που δεν μπορέσαμε να δώσουμε στους οπαδούς έναν ακόμη τελικό, γιατί το αξίζουν περισσότερο από όλα. Σας ευχαριστούμε πάντα για την υποστήριξή σας».

Προηγούμενο άρθροΏρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΟι αριθμοί λένε ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ




Τελευταία νέα

Αμφίβολος για ΠΑΟΚ ο Ναν

Χωρίς τον Κέντρικ Ναν αγωνίστηκε χθες (15/1) στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός που γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν με...

Στην ίδια κατηγορία