Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τελικός στο Βόλο με τις Αβαντίδες Χαλκίδας

Δημοφιλή

Με το απόλυτο των επιτυχιών ολοκλήρωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος. Οι παίκτριες του Πέριτσα Κρστσιτς συνέτριψαν με 15-0 (!) τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, πετυχαίνοντας τη 10η νίκη τους σε ισάριθμα ματς. Συνολικά πέτυχαν 69 γκολ και δέχτηκαν μόλις δύο.

O σημερινός αγώνας δεν αντέχει σε κριτική εξαιτίας της πολύ μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Σπυριδωνίδου και Πούλιου, από ένα οι Μπαξεβάνου, Πίτσιου, Καραπέτσα, Στράντζαλη, Μάρκου και Κακαμπούκη, ενώ σημειώθηκαν και τρία (!) αυτογκόλ.

Ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας πρόκειται να κριθεί στο μονό τελικό, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στο Βόλο. Εκεί ο ΠΑΟΚ θ΄ αναμετρηθεί με τις Αβαντίδες Χαλκίδας. Η ομάδα της Εύβοιας νίκησε στην έδρα της με 6-2 τον Ατρόμητο και τερμάτισε πρώτη στο β΄ όμιλο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία