Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Thursday, October 8, 2026

Τελευταία προπόνηση με ερωτηματικά!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά την ήττα με 3-1 από την Θέλτα στο Βίγκο και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της μίνι προετοιμασίας του για το Κυριακάτικο (5/10, 20:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν χθες (3/10) επί ισπανικού εδάφους, με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε την Πέμπτη να κάνει αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κανονικά.

Αμφίβολος για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Λούκα Ιβανούσετς, που ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν την σέντρα στο Μπαλαϊδος, αλλά και ο Φέντορ Τσάλοφ που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο.

Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (4/10), όπου ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει την τελευταία του πρόβα για το ντέρμπι.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Μια νίκη και μια ήττα

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επιβεβαίωσε η Μπαχτσεσεχίρ πως θα αποτελέσει μία από τις δυνατές ομάδες του ομίλου του...

Στην ίδια κατηγορία