Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τακιανός: «Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε»

Δημοφιλή

Νικητής έφυγε ο Δικέφαλος από το PAOK Sports Arena, αφού επικράτησε με 87-79 κόντρα στην Καρδίτσα για την 19η «στροφή» της Basket League.

Ο κόουτς Τακιανός μίλησε για τη σημαντική νίκη του Δικεφάλου στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και τη έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά του Παναθηναϊκού. Θέλαμε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Περιμέναμε ότι δεν θα ήταν εύκολο με τη λογική της ικανότητας του αντιπάλου στο ελεύθερο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στο αμυντικό μας ριμπάουντ και μας στέρησε την ευκαιρία να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Υπερτερήσαμε στο τέλος στα ριμπάουντ και είχαμε μεγάλο ποσοστό δημιουργίας και συνεργασίας μεταξύ των παικτών. Στο τέλος δεν ήμασταν στο κατάλληλο επίπεδο συγκέντρωσης. Ο αντίπαλος προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά με το τρίποντο. Φανήκαμε ψύχραιμοι. Το σημερινό παιχνίδι θα μας βοηθήσει ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε όπως όλοι επιθυμούμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας».

Για το τι δεν πήγε καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο:

«Η μη συγκέντρωση οφείλεται και στην κούραση. Εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο τρανζίσιον παιχνίδι και στο τρίποντο. Οι παίκτες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτό το στυλ του αντιπάλου, χρησιμοποιήθηκαν παραπάνω λόγω της ανάγκης του παιχνιδιού. Γι’ αυτό είχαμε έλλειμμα δυνάμεων στο τέλος και κάναμε το εύκολο λάθος. Αυτό πρέπει να εξετάσουμε για να το βελτιώσουμε».

Για τη βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ:

«Η βαθμολογική μας θέση είναι σαφώς καλύτερη από ότι ήταν σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα Play off. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και είναι ρεαλιστικό είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι. Νιώθουμε ευχαριστημένοι γιατί αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, αποτυπώνεται με νίκη».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία