Στο επίκεντρο βρίσκεται σήμερα (6/7) η υπόθεση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, μετά την πρόταση της Κοπεγχάγης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα.
Μετά τους Κροάτες, το δανέζικο «Tipsbladet» αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της Κοπεγχάγης, Σμιθ Νίλσεν, έπειτα από 10 ημέρες έντονων διαπραγματεύσεων έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Κροάτη πορτιέρε.
«Μετά από 10 ημέρες έντονων διαπραγματεύσεων, η Κοπεγχάγη και ο αθλητικός διευθυντής Sune Smith-Nielsen κατέληξαν σε συμφωνία με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Η Tipsbladet αποκαλύπτει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Κοπεγχάγης, Σούνε Σμιθ-Νίλσεν, κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ του Ντόμινικ Κοτάρσκι το βράδυ της Κυριακής σχετικά με το ποσό πώλησης του τερματοφύλακα, επομένως λείπουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες από τη συμφωνία. Αυτό σχετίζεται με τις λεπτομέρειες για τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Τα δεδομένα βέβαια είναι διαφορετικά, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κοπεγχάγη για την πώληση του 25χρονου κίπερ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ βρίσκονται σε καλό δρόμο, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.
Πάντως, η πρόταση της Κοπεγχάγης στον Δικέφαλο είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ προσφέρει ένα συμβόλαιο για 4+1 χρόνια στον 25χρονο τερματοφύλακα με ετήσιες απολαβές γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.