Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα βαθμολογικά σενάρια για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει «σφυγμό» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», έφυγε αλώβητος από τον Πειραιά και θα μπορούσε μάλιστα να φύγει και με το τρίποντο.

Με την διαμορφωμένη κατάσταση της βαθμολογίας, ενόψει και τις τελευταίας αγωνιστικής των Play Off, o Δικέφαλος μπορεί να έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά είναι ανοικτή η τελική θέση του τερματισμού του!

Πιο συγκεκριμένα, η μαραθώνια αυτή σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί με τους «ασπρόμαυρους» να καταλαμβάνουν από την δεύτερη, ως και την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την τελευταία αγωνιστική (17/5, 20:00) , η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη συνάντηση του στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις θέσεις δίνουν εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, οπότε η τελική κατάταξη δεν θα επηρεάσει την ευρωπαϊκή προσπάθεια των ομάδων την επόμενη σεζόν.

Η τελευταία αγωνιστική (17/5, 20:00)

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα- Άρης

ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 80
ΠΑΟΚ 61
Παναθηναϊκός 61
Άρης 59
ΑΕΚ 56
ΠΑΣ Γιάννινα 46

Όλα τα σενάρια για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης:

Με νίκη επί του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ κατακτά τη δεύτερη θέση, χωρίς να τον ενδιαφέρει το αποτελέσματα στα Γιάννινα.
Με ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ θα βγει δεύτερος μόνο αν ο Άρης δεν κερδίσει τον ΠΑΣ, καθώς έχει την ισοβαθμία με τους «πράσινους»
Σε περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι πάρουν το τρίποντο, και με ισοπαλία στην Τούμπα θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 62 βαθμούς. Από αυτήν δεν ευνοείται η ομάδα του Λουτσέσκου, που θα τερματίσει τέταρτη, με τον Άρη δεύτερο και τον Παναθηναϊκό τρίτο.
Σε περίπτωση ήττας του Δικεφάλου από τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν την δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει τρίτος αν ο Άρης δεν κερδίσει στα Γιάννινα. Σε διαφορετική περίπτωση θα τερματίσει τέταρτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σήμερα (29/3) βγαίνει η απόφαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Την απάντηση του για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη...

Στην ίδια κατηγορία