Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα τελευταία νέα της Λέφσκι πριν τον ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συνεχίζει η Λέφσκι Σόφιας με μια επιστροφή, δύο απουσίες και έναν ακόμη πρόβλημα για τον προπονητή της βουλγαρικής ομάδας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

Η καλή είδηση για τον αντίπαλο του Δικεφάλου συγκαταλέγεται το ότι οι ενοχλήσεις του Άντριαν Κράεφ στη μέση υποχωρούν, με τον Βούλγαρο μέσο να ακολουθεί μέρος της προπόνησης της Τρίτης (19/7), και να υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης (21/7, 20:00).

Αντίθετα, ακόμα αμφίβολος είναι ο Στεφάνοφ. Ο 26χρονος τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και το ιατρικό επιτελείο έχει «πέσει» πάνω του, προκειμένου να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αντιθέτως, εκτός θα είναι πιθανότατα οι, εδώ και αρκετές ημέρες, τραυματίες Ίβελιν Ποπόφ και Τσουμάνι.

Επίσης, η ομάδα από την Βουλγαρία έκανε ένα ακόμη κάλεσμα στον κόσμο της, γράφοντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

«Levskars, η ώρα της επιστροφής στην Ευρώπη έφτασε! Για νέες αξέχαστες στιγμές όπου κόσμος και ομάδα θα σταθούν δίπλα στην Λέφσκι. Να στηρίξουμε την Λέφσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ αυτή την Πέμπτη στις 20:00! Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε άλλη μια μάχη μαζί! Ήρθε η ώρα του CODE BLUE!»


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία