Ο Τσέντι Όσμαν βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» να εξελίσσεται σε πραγματική γιορτή. Εκατοντάδες φίλοι του Δικεφάλου τον υποδέχθηκαν με συνθήματα και αποθέωση, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για το τμήμα μπάσκετ.
Ωστόσο, πέρα από τη θερμή υποδοχή, μια λεπτομέρεια δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Τούρκος σταρ εμφανίστηκε ντυμένος στα… ασπρόμαυρα, φορώντας μαύρο παντελόνι και ασπρόμαυρο πουκάμισο Amiri, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να σχολιάζουν πως μπήκε από την πρώτη στιγμή στο κλίμα της νέας του ομάδας.
Ο 31χρονος φόργουορντ αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον Δικέφαλο, πριν παρουσιαστεί επίσημα από την ΚΑΕ, ολοκληρώνοντας μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις στην ιστορία του συλλόγου.




