Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια του προπονητή της Γκρόνινγκεν

Δημοφιλή

Mε δύο διαφορετικές ενδεκάδες-μία σε κάθε ημίχρονο-πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Γκρόνινγκεν, Φρανκ Βόρμουτ.

«Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας, επικεντρωθήκαμε κυρίως στο να ασκήσουμε πίεση αμέσως όταν χάναμε την μπάλα. Αυτό θέλω να δω απέναντι στον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα είναι λιγότερο σημαντικά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να… ακτινοβολούμε σαν ομάδα, όταν χάσουμε την μπάλα θέλουμε αμέσως να την ξαναπάρουμε την μπάλα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο ως ομάδα με την ίδια σκέψη το συντομότερο δυνατό. Να σκέφτομαι σαν ένα άτομο με έντεκα παίκτες στο γήπεδο» δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, προσθέτοντας: «Μου αρέσει να παίζω ενάντια σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δεις αμέσως πού είναι τα αδύνατα σημεία μας και πώς η ομάδα μας χειρίζεται καταστάσεις υπό πίεση».

 


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία