Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τα πάντα για να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

«Παραστάσεις» αλλάζει την σεζόν που έρχεται ο Γιώργος Καλαϊτζής, που αφήνει την Αθήνα, για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο  22χρονος, διεθνής με την Εθνική Ανδρών, πολίστας, μιλά στη FORZA, για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο, τους στόχους του αλλά και για την ζωή του έξω από τις πισίνες.

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με την πισίνα και το πόλο;

«Ξεκίνησα από πολύ μικρός με το κολύμπι, ξεκάθαρα για λόγους άθλησης και μόνο. Μου άρεσε η επαφή με το νερό και την πισίνα. Στην συνέχεια με τράβηξε η μπάλα, το παιχνίδι και δεν άργησα να ασχοληθώ με το πόλο».

Πότε κατάλαβες ότι αυτό θα σοβαρέψει και θα ασχοληθείς σε επαγγελματικά επίπεδα με το άθλημα;

«Στην αρχή ξεκίνησε σαν χόμπι, όπως το κάθε παιδί. Νωρίς, στα 12 μου χρόνια, ήρθε η μετακίνηση από την Ιτέα στην Αθήνα και τις ακαδημίες του Πανιωνίου για το πόλο. Εκεί είδα πιο ζεστά και επαγγελματικά την ενασχόληση μου με το άθλημα».

Τι σε οδήγησε στην απόφαση να… μετακομίσεις στην Αθήνα, για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ:

«Είχα πρόταση από την ομάδα της Βουλιαγμένης να παραμείνω εκεί αλλά ήθελα να αλλάξω παραστάσεις. Μου άρεσε πολύ το πρότζεκτ, που μου παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ. Ήθελα να αφοσιωθώ και στο πόλο φέτος και η προοπτική του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη προς αυτή την κατεύθυνση».

Που οριοθετείς τους στόχους για την επερχόμενη σεζόν;

«Αρχικά η είσοδος στα play off. Δεν είναι εύκολο, όλες οι ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό από τις θέσεις 2 ως 10. Αν το καταφέρουμε μπορούμε να μιλάμε για τετράδα. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, πρέπει να το δείξουμε στην πισίνα».

Σε προσωπικό επίπεδο, τι θα ήθελες να πετύχεις με τον ΠΑΟΚ;

«Θα ήθελα να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό. Πέρσι κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών και είμαι περήφανος για αυτό. Θα ήθελα μέσα από τις εμφανίσεις μου στον ΠΑΟΚ να βρεθώ ξανά στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού το επόμενο καλοκαίρι».

Πριν ενταχθείς στον ΠΑΟΚ, γνώριζες κάποια πράγματα για την ομάδα και την πόλη;

«Έχω επαφές τόσο με τους νέους μου συμπαίκτες, μέσα από την ενασχόληση μου με το πόλο. Έχω έρθει και να μείνω για διακοπές στην Θεσσαλονίκη και μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί σε αυτήν. Πιστεύω θα περάσουμε καλά, είναι σημαντικό και για τους στόχους της ομάδας να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα».

Εκτός πισίνας, ασχολείσαι με κάτι άλλο;

«Εκτός του αθλήματος, σπουδάζω στην γυμναστική ακαδημία».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η μέρα ξεκινάει με μια πρωινή προπόνηση, μετά είχε σχολή που είναι ιδιαιτέρως απαιτητική. Λίγο ξεκούραση, ίσως ένας καφές στο ενδιάμεσο και στην συνέχεια η απογευματινή προπόνηση. Όπως καταλαβαίνεις το βράδυ δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο από την ξεκούραση».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο:

«Η ελεύθερη μας ημέρα είναι η Κυριακή, όποτε θα ήθελα να κάνω μια βόλτα με καλή παρέα, εφόσον υπάρχει χρόνος. Ότι και να κάνεις, αν είσαι με καλούς φίλους θα περάσεις καλά. Αυτό επιδιώκω στα κενά μου».

Αγαπημένο είδος ταινιών;

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι κωμωδίες. Μην μου ζητήσεις ονόματα, δεν κρατάω τίτλους από ταινίες».

Σειρές παρακολουθείς;

«Ναι παρακολουθώ σειρές, μου αρέσει πάρα πολύ το “La Casa de Papel” και το “Punisher” ».

Από μουσική;

«Επικρατεί ένα… χάος. Και μόνος μου όταν είμαι θα ακούσω τα πάντα, από RnB μέχρι λαϊκά και παραδοσιακά».

Έχεις κάποιο χόμπι, εκτός του πόλο;

«Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω με τους φίλους μου για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο, μου αρέσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία