Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα μέτρα του τελικού

Δημοφιλή

Ανακοίνωση για τα μέτρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εξέδωσε η ΕΠΟ, ενημερώνοντας για τα μέτρα και το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρηθεί στη μεγάλη σαββατιάτικη (22/5, 21:00) του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι όροι οργάνωσης του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2021 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, βάσει του υφιστάμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου και του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

1.Οι οργανωτικές διαδικασίες του τελικού αγώνα, καθορίζονται αποκλειστικά από το εγκεκριμένο από την ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο.

2.Ο αγώνας θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων και εργαζομένων για την οργάνωσή του, οι οποίοι θα εισέρχονται στο ΟΑΚΑ από την Πύλη Α και επί τόπου θα διενεργείται ο πρώτος έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων με υποχρεωτική επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

3.Άπαντες οι εισερχόμενοι στην εγκατάσταση, μηδέ των μελών των δύο ομάδων εξαιρουμένων, θα φέρουν ειδικές διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ και δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελευθέρας εισόδου.

4.Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του Ο.Α.Κ.Α. δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν πληροί την αμέσως προαναφερθείσα προϋπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΟ διαιτητής του τελικού!
Επόμενο άρθροΣήμανε λήξη συναγερμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία