Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Τα λάθη κι οι ευθύνες

Δημοφιλή

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου κλήθηκε να αναφερθεί στα όσα δεν πήγαν καλά και τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για τον ίδιο και την ομάδα

«To αποτέλεσμα δεν κρίθηκε αυτή τη βδομάδα, ήμασταν πολύ μακριά από πλευράς ετοιμότητας, κάναμε πολλά λάθη που μας τιμώρησαν. Όταν μιλάμε για το γεγονός ότι δεν ήμασταν έτοιμοι, μιλάμε για τις αλλαγές που έγιναν» απάντησε αρχικά, και συνέχισε: «Είχαμε παίκτες χωρίς προετοιμασία, θα παρουσιαστούν προβλήματα όπως αυτό της αποτυχίας να προκριθούμε. Ένα σπίτι δεν φτιάχνεται σε μία μέρα, έχουμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και άλλες καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι άλλο πηγαίνοντας σε άλλους στόχους».

Για το δίδαγμα του αποκλεισμού: «Δεν πρέπει να κρατήσουμε τίποτα, δεν υπάρχει κάτι να μένει, αν θέλετε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο συνολικά είμαι εγώ, όταν αλλάζεις ριζικά την ομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί μια τέτοια κατάσταση οπότε πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι νέοι παίκτες και να μας δώσουν μία διαφορετική λογική».

Για τις κάρτες και τις αποβολές: «Στις στιγμές αναστάτωσης μπορούν να συμβούν τέτοιες καταστάσεις, δεν ξέρω τι συνέβη αναφορικά με τον Βιεϊρίνια. Μας κόστισε το ότι κάναμε πολλά λάθη και όχι οι αποβολές. Στο δεύτερο παιχνίδι προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα όμως ξέρετε την πίεση αυτής της ομάδας, υπήρχε μία κατάσταση με πολλά νεύρα».

Τελευταία νέα

Δυνατές μάχες στη Νέα Μεσημβρία (video)

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για άλλη μια μέρα στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία. Στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες του...

Στην ίδια κατηγορία