Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα «φρέσκα» πρόσωπα στον ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Ο Παναγιώτης Τζίμας (φωτογραφία) και ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, 22χρονος διεθνής αμυντικός χαφ με την Μπουρκίνα Φάσο, δεν είναι τα μοναδικά νέα πρόσωπα, που εμφανίστηκαν στη διάρκεια του καλοκαιριού για να αγωνιστούν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Είναι κι άλλοι παίκτες, που αποκτήθηκαν για να στελεχώσουν την Κ-23 του Δικεφάλου, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Διονύσης Μπαλάφας έπαιξε πέρσι στη Γ΄ εθνική με το Δία Δίου, όντας δανεικός από τον Πιερικό. Γεννημένος στις 6 Αυγούστου 2002, ο ύψους 1,86 μ. τερματοφύλακας άρχισε την καριέρα του στην ΑΕ Καρίτσας Πιερίας, από όπου και κατάγεται. Συνέχισε στην ακαδημία Γιώτσα και στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, μέχρι που τον απέκτησε ο Πιερικός.

Ο Βασίλης Φασίδης είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 (είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο), ωστόσο φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Πρόπερσι είχε παραμείνει δανεικός στην Ξάνθη, ενώ πέρσι, όταν παραχωρήθηκε (δανεικός) στα Τρίκαλα, είχε σταθεί άτυχος, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο στο παιχνίδι της θεσσαλικής ομάδας κόντρα στο Διαγόρα είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ο 25χρονος εξτρέμ άρχισε την καριέρα του στους Πόντιους Βέροιας, απ’ όπου τον απέκτησε η Ξάνθη. Κι αφού έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ με τη θρακική ομάδα, πήγε δανεικός για μια σεζόν στον Αιγινιακό, μέχρι που επέστρεψε στην Ξάνθη για να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια.

Στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ θ’ ανήκει κι ο Γιώργος Κουλούρης. Την περσινή σεζόν κατέγραψε επτά συμμετοχές με την Κ-19, ενώ αγωνίστηκε και στη φετινή πρεμιέρα της ομάδας του Στέλιου Μαλεζά εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Γεννημένος στις 22 Ιουλίου 2004 στην Κέρκυρα, ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2016, όταν και αποκτήθηκε από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων (αποτελεί τη σχολή του ΠΑΟΚ στο νησί της Κέρκυρας). Αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός, ενώ η οικογένειά του έχει ποδοσφαιρική παράδοση. Ο πατέρας του, Μάκης Κουλούρης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ στο παρελθόν είχε χρηματίσει μέλος της διοίκησης της Κέρκυρας επί θητείας Σπύρου Καλογιάννη, όντας υπεύθυνος των ακαδημιών. Επίσης ο Γιώργος Καρύδης, παππούς του Κουλούρη, ήταν παίκτης τη δεκαετία του 1960 του Ολύμπου Κέρκυρας, με τον οποίο έπαιξε στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Πρόσφατα ο Κουλούρης έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική νέων, συμμετέχοντας στην εκτός έδρας φιλική νίκη επί της Κύπρου με 2-0.

O 20χρονος ακραίος επιθετικός Οδυσσέας Σπυρίδης είχε ταξιδέψει σε ηλικία δώδεκα ετών στο Λονδίνο, όπου πέρασε δοκιμαστικά τεστ στην Τότεναμ. Από τότε εγκαταστάθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα, για λογαριασμό, όμως, της Γουέστ Χαμ, που τον πήρε στην ακαδημία της.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων ο Πάμπλο Γκαρσία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κι αρκετούς παίκτες.

O Mαυροβούνιος τερματοφύλακας Ιβο Μάροβιτς προέρχεται από την Αρένα Ποντγκόριτσα, ακαδημία που εδρεύει στην πρωτεύουσα της χώρας του. Πρώτος του σταθμός στην Ελλάδα ήταν η ακαδημία της Βαλένθια, που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στη Βάρη Αττικής.

O 23χρονος Κενυάτης αμυντικός χαφ Κόλινς Σιτσέντζε προέρχεται από τη Λέοπαρντς, που εδρεύει στο Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της χώρας.

Ο Αγαθοκλής Πολύζος έχει παρελθόν στον ΠΑΟΚ, αφού ήταν μέλος της ακαδημίας από το 2012 μέχρι το 2017. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ βρίσκονταν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε με την Καρμιώτισα και τον Ακρίτα Χλώρακα, έχοντας περάσει νωρίτερα από τον Αλμωπό Αριδαίας και τον Πανσερραϊκό.

OΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Η έναρξη της Σoύπερ Λιγκ 2 είχε οριστεί αρχικά για τις 12 Σεπτεμβρίου, αργότερα μετατέθηκε για δύο εβδομάδες αργότερα και τώρα πάει για Οκτώβριο, και βλέπουμε…Και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού μέχρι πρότινος δεν είχε οριστικοποιηθεί ο πλήρης κατάλογος των ομάδων, που θα συμμετάσχουν στους δύο ομίλους της κατηγορίας. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να γίνει και η κλήρωση, που ακόμη εκκρεμεί.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: «Ένα μακρύ ευρωπαϊκό ταξίδι έφτασε στο τέλος του!» (pic)

Ο ΠΑΟΚ με την ήττα του με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκλήρωσε το φετινό...

Στην ίδια κατηγορία