Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα φιλικά της Λέφσκι Σόφιας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι Σόφιας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League και θα κληθεί να παίξει κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε διαφορετική φάση προετοιμασίας σε σχέση με τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλγαρική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, μιας και επέστρεψε στο γήπεδο για την πρώτη της προπόνηση στις 8 του Ιουνίου, ενώ σύντομα αναμένεται να δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας κυρίως ομάδες της χώρας της, πλην της σκοπιανικής Ακαδημίας Πάντεφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της Λέφσκι Σόφιας:

18 Ιουνίου (11:30) Λέφσκι – Σεπτέμπρι Σόφιας

22 Ιουνίου (18:00) Λέφσκι – Πίριν

26 Ιουνίου (18:00) Λέφσκι – Ακαδημία Πάντεφ

29 Ιουνίου (18:00) Λέφσκι – Λοκομοτίβ Σόφιας

5 Ιουλίου (18:00) Λέφσκι – Ετάρ

Το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία ξεκινά στις 9 Ιουλίου και έχει οριστεί μόνο η πρώτη αγωνιστική, όπου η Λέφσκι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την CSKA 1948, με τις επόμενες αγωνιστικές να μην έχουν οριστεί.

Σε αναμονή βρίσκεται και ο τελικός του βουλγαρικού Super Cup με τη Λουντογκόρετς, που επίσης δεν έχει οριστεί, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, για τη δεύτερη αγωνιστική, τη Σπαρτάκ Βάρνα, και για την τρίτη την Σλάβια Σόφιας.

Έτσι θα έχει το λιγότερο ένα επίσημο παιχνίδι, πριν κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και υποχρέωση ενδιάμεσα των δύο παιχνιδιών των προκριματικών.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία