Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Δημοφιλή

Αύριο στις 17.00 (EΡΤ 3) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Αθήνα θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της σειράς μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που θα κρίνει και την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Το μήνυμα για τον ΠΑΟΚ φρόντισε να το στείλει ο Αρης Λυκογιάννης αμέσως μετά τη λήξη του προχθεσινού αγώνα στο Παλατάκι: «Θα πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας απέναντι σε μια ομάδα, η οποία που έχει μεγαλύτερη εμπειρία, ποιότητα και βάθος από εμάς σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Η ΑΕΚ χτίστηκε φέτος για να διεκδικήσει τίτλους. Έχει παιδιά με τρομερή εμπειρία, έχουν κερδίσει τα πάντα στην καριέρα τους, ξέρουν πως να διαχειριστούν καταστάσεις. Να ξέρουν όλοι ότι θα δώσουμε το 100%. Μπορεί να μας βγει, μπορεί και όχι. Αυτό ζητάμε κι όταν το καταφέρνεις αυτό, γιατί τα παιδιά δίνουν το 100%, μόνο ικανοποιημένος μπορείς να είσαι. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Δεν είμαστε φαβορί, πάμε για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε, δεν πάμε να κάνουμε εκδρομή. Δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας σε κανέναν εδώ. Όλοι παίζουν στα κόκκινα, για τα συμβόλαιά τους, τα επόμενα, αλλά και τα φετινά. Η ομάδα είναι πληρωμένη μέχρι και τον Απρίλιο!».

Και κατέληξε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε ότι εκεί η ατμόσφαιρα δε θα είναι φιλική. Δεν είμαστε τόσο έμπειροι όσο αυτοί, δε διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας καλά. Αν τα διαχειριστούμε και ελέγξουμε κούραση και ριμπάουντ, είναι μια πρόκληση για εμάς. Η επόμενη πρόκληση, είναι η πρόκριση στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι έχει καλύτερη ψυχολογία, παίζει καλύτερα στην επίθεση, προσπαθεί να βρει με διαφορετικούς παίκτες σύνδεση με το καλάθι. Αυτό την έχει κάνει πιο επικίνδυνη. Το μπάσκετ είναι σκάκι. Είναι παιχνίδι για έξυπνους. Υπάρχει τακτική, υπάρχει ένας καλός και έμπειρος προπονητής απέναντι, έμπειροι παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία