Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα δεδομένα για την αποβολή του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αφού ο τέταρτος και το VAR είδαν επιστροφή αντικειμένου από τον τεχνικό του Δικεφάλου προς την κερκίδα των οπαδών των «κιτρινόμαυρων».

Έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» στην ερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ και θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει το ντέρμπι από την κερκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι κλήσεις για τα πεπραγμένα της πρώτης αγωνιστικής των Play Off έγιναν γνωστές το μεσημέρι της Τρίτης (21/3), και σε αυτές εκτός της ΠΑΕ Άρης, βρίσκεται και το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον εισαγγελέα, για «εξύβριση αξιωματούχου», όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ.

Κάτι ανάλογο δεν έγινε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που θα χάσει μόνο τον αγώνα με την «ένωση», και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Να σημειωθεί ότι εφόσον ποδοσφαιριστής ή αξιωματούχος δεχθεί κόκκινη κάρτα, τότε δεδομένα μένει εκτός του αμέσως επόμενου παιχνιδιού, χωρίς να υπάρχει δικαίωμα έφεσης.

Έφεση έχουν δικαίωμα να κάνουν οι ομάδες για τιμωρία μεγαλύτερη των δύο αγωνιστικών.


Τελευταία νέα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε...

Στην ίδια κατηγορία