Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Τα δεδομένα έχουν αλλάξει»

Δημοφιλή

Για το φιλικό με την Ασντόντ, την προετοιμασία στην Κύπρο και τις διαφορές αυτής σε σχέση με την αντίστοιχη του καλοκαιριού αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και στο ενδιάμεσο ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ρυθμό και να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες. Είναι σημαντικό και για τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν,να επιστρέψουν να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Να βελτιώσουμε και εμείς κάποια πράγματα, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου».

Για τη διαφορετική εικόνα της προετοιμασίας, σε σχέση με το καλοκαίρι: «Είναι κάτι που είναι φυσιολογικό, η ομοιογένεια έρχεται με τον χρόνο.  Στην Ολλανδία χτίσαμε τις βάσεις, ήταν άλλα τα δεδομένα. Τώρα βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και την ατμόσφαιρα της ομάδας. Οπότε ο στόχος είναι να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα που έχουμε δείξει. Είναι διαφορετική η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι μπορούσαμε να μιλάμε για περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τι ακριβώς θέλαμε. Είναι διαφορετικό να μπορείς να υπολογίζεις σε 11-12 ποδοσφαιριστές, χωρίς να μετράω τους τερματοφύλακες, και άλλο σε 18-20».

Για το φιλικό με την Άσντοντ και τι κρατάει από τη νίκη με 4-1: «Είδα πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο. Ήταν σαν μια προπόνηση, αν και στα φιλικά μπορείς να δεις διαφορετικά πράγματα».

Προηγούμενο άρθροΑπό εκεί που σταμάτησε
Επόμενο άρθρο«Κακό τάιμινγκ, αλλά…»


Τελευταία νέα

Φίτεσε: Εξοντωτική ποινή και υποβιβασμός!

Τίτλους... τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί...

Στην ίδια κατηγορία