Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα χρέη, ο Γιαννακόπουλος κι η οικογένεια Σαββίδη

Δημοφιλή

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και ψάχνει αγοραστή για την ΚΑΕ. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα μείνει για 2η σεζόν εκτός Α1. Μήπως αυτή είναι μια καλή συγκυρία για να ενεργοποιηθεί περισσότερο η οικογένεια Σαββίδη με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ; Η καλή σχέση του Γιώργου Σαββίδη με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΚΑΕ έλεγαν κάποιοι πως αποτελούσε τροχοπέδη για την οικογένεια να μπει στο μπάσκετ, καθώς δεν ήθελε να κοντραριστεί με τον Γιαννακόπουλο. Όλα αυτά όμως είναι σκέψεις, θεωρίες, κουτσομπολιά και τίποτα περισσότερο. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμεί να αποκτήσει μετοχική σχέση με την ΚΑΕ παρότι είναι ο βασικότερος αιμοδότης της.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον ο μπασκετικός ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξει: Μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να καταθέσει έναν φάκελο με διακανονισμούς στην ΕΕΑ με τις υπογραφές εκπροσώπων παικτών. Δεν είναι και μικρή η λίστα αθλητών στους οποίους οφείλονται χρήματα. Κάπου 500 χιλιάδες είναι συνολικά το χρέος.

Συνολικά το χρέος της ΚΑΕ είναι βέβαια μεγαλύτερο. Περίπου 1.350.000 ευρώ είναι οι οφειλές σε ρυθμίσεις προς εταιρείες δημοσίου κλπ. Άλλα τόσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ συνολικά σε πρώην παίκτες, μάνατζερς, προμηθευτές και υπάρχει κι ένα ποσό 200.000 ευρώ παλιών ρυθμισμένων χρεών. Περίπου 3 εκατ. ευρώ βγαίνει ο λογαριασμός χωρίς τα λεφτά, που έχει βάλει στην ομάδα ο Ιβάν.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επιμένει: Μετέφερε λέει ξανά στον Ερασιτέχνη πως θέλει να δώσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που έχει στα χέρια του. Ο Ερασιτέχνης του είπε πως αυτές θα μεταβιβαστούν μόλις βρεθεί νέος υποψήφιος αγοραστής για την ομάδα.

ΤΑΒΑΝΙ 12 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α1

Πληροφορίες από τον ΕΣΑΚΕ: Οι ομάδες που θα κατέβουν στο πρωτάθλημα της Α1 την νέα σεζόν δεν θα είναι πολλές. Ταβάνι 12 θα είναι αυτές που θα λάβουν μέρος. Τουλάχιστον 30% κάτω θα είναι τα μπάτζετ της νέας σεζόν. Ο Προμηθέας διαδίδει πως θα κατεβάσει τον προϋπολογισμό του κατά 50%. Η ΑΕΚ έχει στραμμένο το βλέμμα και στο F8 του BCL που θα γίνει τον Σεπτέμβρη και θέλει λέει να φτιάξει καλή ομάδα.

*Μαθαίνουμε πως η απόφαση του Νίκου Σταυρόπουλου είναι οριστική. Δεν θα ασχοληθεί την επόμενη χρονιά με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ενημερώσει έγκαιρα τους υπευθύνους της ομάδας για αυτό. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να αναζητήσει νέο τεχνικό διευθυντή.

ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ

Ξεκίνησε να μιλάει με μάνατζερς για παίκτες ο Παναθηναϊκός. Χαμήλωσε ο πήχης μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποσυρθεί. «Το μπάτζετ μας θα είναι όσο και τα έσοδα μας», λέει δεξιά αριστερά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος. Οι παίκτες που βολιδοσκοπεί είναι σχετικά χαμηλού βεληνεκούς.

* Αναμένεται λίαν συντόμως η απόφαση του Αυγενάκη για την ημερομηνία των εκλογών στην ΕΟΚ. Οι εισηγήσεις που έχει δεχθεί είναι αυτές να γίνουν μέσα στο Σεπτέμβριο.

* Κι αυτό γιατί κάποιοι κρίνουν πως οι ομάδες που θα κατέβουν στα πρωταθλήματα της σεζόν 2020-21 πρέπει να γνωρίσουν το νέο πλαίσιο. Θέλουν οι όποιες αλλαγές προκύψουν να γίνουν πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Και το ερώτημα παραμένει: Αν δεν κατέβει ο Βασιλακόπουλος σε ποιον θα δώσει «δαχτυλίδι» ;

ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ BCL

Τα ίδια με πέρσι ανακοίνωσε πως θα δίνει στις ομάδες το Basketball Champions League. Δηλαδή, 50.000 ευρώ, για την παρουσία σε ομίλους, για το  top16 προσφέρει 70.000, για συμμετοχή στα προημιτελικά 100.000 ευρώ. Για την 4η θέση 140.000 για την 3η τα λεφτά είναι 200.000 για την 2η το μπόνους είναι 400.000 και για την 1η θέση 1 εκατ.ευρώ. Στο ΒCL οι ομάδες για την ώρα δεν έχουν έσοδα από το market pool. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα της Ευρώπης. Προέχουν άλλα…

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μπήκαν στο στοίχημα οι εκλογές της Ομοσπονδίες. Φαβορί για να κερδίσει την προεδρία δίνουν τον Λιόλιο. Από κοντά κι ο Γιάννης Σγουρός άλλοτε μπασκετμπολίστας, προπονητής και πρόεδρος του Μίλωνα (πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών). Ο Σγουρός γενικά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και κρατάει χαμηλό προφίλ. Από πολλούς θεωρείται αουτσάιντερ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία