Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συζήτησε με τους… νέους ο Ιβάν

Δημοφιλή

Συζήτηση με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, είχε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης το απόγευμα της Δευτέρας 14/9, με τον ίδιο να ήθελε να ακούσει τις απόψεις του αναφορικά με τον σύλλογο.

Ο Σαββίδης δεν είχε επαφή με τους… νέους παίκτες των «ασπρόμαυρων» (Άκπομ, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα, Κούρτιτς), από την στιγμή που αποκτήθηκαν από τον Δικέφαλο και θέλησε να έχει προσωπική συζητήση μαζί τους.

Σκοπός του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να ακούσει τις απόψεις τους και τους εμψύχωσε ενόψει της αναμέτρηση με την Λίνκολν, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.

Αυτή η πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε ως σκοπό να σταλεί μήνυμα ενότητας και παράλληλα να καταστήσει σαφές σε όλους ότι είναι δίπλα στην ομάδα και περιμένει αποτελέσματα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε είχε ανάλογη επαφή και με τον προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, θέλοντας να δείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και στηρίζει τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των παικτών του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η παρουσία του κόσμου

Ο ΠΑΟΚ καλείται να συνέλθει μετά το σοκ της Λαμίας, μια και την Κυριακή τον περιμένει το παιχνίδι κόντρα...

Στην ίδια κατηγορία