Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Συγγνώμη ΚΕΔ και αποπομπή διαιτητών!

Δημοφιλή

Mε μεγάλη καθυστέρηση, η ΚΕΔ πήρε επιτέλους θέση για την κραυγαλέα αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ, στη φάση της ισοφάρισης του Αστέρα στην Τρίπολη ζητώντας “συγγνώμη” και βάζοντας στο ψυγείο τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Το κείμενο αποτελεί ξεκάθαρη δικαίωση του Δικεφάλου για το λάθος του βοηθού Σινιοράκη και των Τζήλου, Καλαμπόκη που βρίσκονταν στο VAR, στερώντας έτσι δυο βαθμούς από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής.

 


Τελευταία νέα

Μπάμπα: «Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Ο Ραμάν Μπάμπα ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανατροπής του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελσίνκι. «Στο πρώτο...

Στην ίδια κατηγορία