Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει τις επιχορήγησεις ο Αυγενάκης!

Δημοφιλή

Το… βιολί του ο Λευτέρης Αυγενάκης, που συνεχίζει να μοιράζει αφειδώς «έκτακτες οικονομικές επιχορηγήσεις» στις ομάδες της εκλογικής περιφέρειάς του.

Δεν… καταλαβαίνει τίποτα ο Λευτέρης Αυγενάκης και το τροπάριο των επιχορηγήσεων από λεφτά του ελληνικού λαού, μέσω του υφυπουργείου Αθλητισμού, προς ομάδες της περιφέρειας στην οποία ο ίδιος ψηφίζεται, συνεχίζεται κανονικά.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η αποκάλυψη, ύψους 12.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου μέλος του ΔΣ είναι από τον περασμένο Μάιο ο αδερφός του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργος Αυγενάκης, ενώ ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι επίτιμο μέλος από τον περασμένο Μάρτιο. Επιπλέον ενέκρινε την επιχορήγηση με 4.000 ευρώ για τον «Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης».

Σειρά αυτή τη φορά πήραν τέσσερις ακόμη επιχορηγήσεις προς ομάδες του Ηρακλείου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί επισήμως στη «Διαύγεια».

Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Σύλλογος Μοχού Πεδιάδας θα λάβει το ποσό των 10.000 ευρώ ως «έκτακτη επιχορήγηση», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ το ποσό των 15.000 ευρώ δόθηκε με την ίδια αιτιολογία στον ΠΑΟΚ Κρουσώνα.

Δύο ακόμα επιχορηγήσεις αφορούν στην Αθλητική Ένωση Μοιρών, με το ποσό των 5.000 ευρώ, ενώ σε άλλη δημοσίευση της «Διαύγειας» γίνεται λόγος για την καταβολή 7.000 ευρώ στο σωματείο «Κ27 Αθλητική Ένωση Μοιρών ΑΕ».


Τελευταία νέα

Προπονητής στην Αγγλία απολύθηκε λόγω σχέσης με παίκτριά του!

Η γυναικεία ομάδα της Λέστερ απέλυσε τον προπονητή της Γουίλι Κερκ έπειτα από εσωτερική έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία