Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει τα mind games ο Στοΐλοφ

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ συνεχίζει να μιλά υποτιμητικά για την ίδια του την ομάδα και πως αν θέλει να προκριθεί επί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να… χαλαρώσει τους ανθρώπους και τους παίκτες του Δικεφάλου, νομίζοντας πως η αποστολή τους θα είναι πολύ εύκολη.

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, μάλιστα είπε μετά τη φιλική ισοπαλία της ομάδας του με την Σεπτέμβρι Σόφιας, πως με αυτή την εικόνα η ομάδα του δεν αποκλείει ούτε ομάδα Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως οι νεαροί παίκτες μας απέδωσαν καλά. Είδαμε σε ποιο κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μετά από δική τους επιθυμία, σταματήσαμε το παιχνίδι στο 60ο λεπτό και όχι στο 90ο.

Όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, θα πρέπει να δείχνεις κατανόηση και εμείς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εικόνα μας στην άμυνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Οι αμυντικοί επέτρεψαν πολύ εύκολες φάσεις στον αντίπαλο. Αν δούμε τα τελευταία 7-8 παιχνίδια της σεζόν και το σημερινό, δεν θα δούμε τίποτα κοινό.

Γενικά κάναμε και καλά πράγματα, ελπίζω σύντομα να μπούμε στους ρυθμούς που θέλουμε και γι΄ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ.

Και οι τρεις καινούργιοι ποδοσφαιριστές μας (σ.σ. Ρονάλντο, Ιβελίν Ποπόφ και Αντέ Μπλάζεβιτς) προσπαθούν στην προπόνηση, αλλά πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο της άμυνας τους, στην επίθεση έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Δεν είπα ότι θα πάρουμε και άλλον καινούργιο ποδοσφαιριστή μετά τον Ρονάλντο. Δεν θέλω να ξοδέψω περιττά χρήματα. Θα επικεντρωθούμε σε νεαρούς παίκτες για την εξέλιξη της ομάδας.

Σε αυτή την κατάσταση πάντως που βρισκόμαστε σήμερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε ελληνική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά. Στη φάση της άμυνας, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα άψογοι».


Τελευταία νέα

ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι, μετά και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, κι η αντίστοιχη παγκόσμια (ΦΙΦΑ) απάντησε...

Στην ίδια κατηγορία