Συνεχίζει και του χρόνου με Χατζηθεοδώρου

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν, όπως ανακοινώθηκε σήμερα και επισήμως.

«Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά με τον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε από κοινού η ανανέωση συνεργασίας. Με μεγάλη ευχαρίστηση αποδέχτηκα και εγώ στο να συνεχίσω να είμαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά» υπογράμμισε ο Χατζηθεοδώρου, σχετικά με την επέκταση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays.

Και στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (acpaok.gr) πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, και εννοείται ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στους αδερφούς Νικολαΐδη, και ειδικότερα στον Γιώργο, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και δίνουν συνέχεια τον καλύτερο τους εαυτό. Θα κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν, να φτιάξουμε το ρόστερ, να έρθουν αθλητές οι οποίοι με την εμπειρία τους και την απόδοση τους θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με την φετινή χρονιά, μιλώντας πάντα αγωνιστικά. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και μακάρι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν, χωρίς να έχουμε προβλήματα με διακοπές. Το σκεπτικό μας είναι να στηριχτεί η ομάδα στις υποδομές και στα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο νεανικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία να υπάρχει, διάθεση και όρεξη υπάρχουν ήδη, όλα δείχνουν ιδανικά. Μακάρι όλα αυτά να αποτυπωθούν στο νερό και ο ΠΑΟΚ να είναι μία ομάδα η οποία θα ξεχωρίσει για τις αγωνιστικές της επιδόσεις».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο