Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνδέουν ΠΑΟΚ με Μαντίγια

Δημοφιλή

Στην Κολομβία βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προκειμένου να παρακολουθήσουν το τουρνουά Κ20 της Λατινικής Αμερικής, με απεσταλμένο τον άμεσο συνεργάτη του Ζοσέ Μπότο, Αντρέι Φεντσένκοφ.

Δημοσιεύματα από την Κολομβία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον (αλλά και για πρόταση) από την Ελλάδα για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Κέβιν Μαντίγια, με τον Τύπο να φωτογραφίζει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ομάδα από την Ελλάδα (ή ο ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ) ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Κέβιν Μαντίγια, από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις στο πρόσφατο τουρνουά, με τους Κολομβιανούς να ισχυρίζονται ότι ελληνική ομάδα έκανε πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα από την Μπογκοτά την απέρριψε.

Το όνομα δεν έγινε γνωστό, με τους Κολομβιανούς να εικάζουν ότι η ομάδα αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Ίσως και λόγο της παρουσίας του Δικεφάλου στην Κολομβία τις προηγούμενες ημέρες.


Τελευταία νέα

Σοκ στην Premier League: Δύο ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού!

Σοκαριστική είναι η είδηση που μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού. Συγκεκριμένα,...

Στην ίδια κατηγορία