Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συναντήθηκε με ανθρώπους της Πάφου ο Μπότο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο για τη χειμερινή του προετοιμασία, και το Σάββατο (3/12) ο Ζοσέ Μπότο άφησε τη «βάση» του Δικεφάλου στη Λάρνακα, για να επισκεφθεί την Πάφο. Το ταξίδι αυτό έγινε για να πραγματοποιηθούν επαφές με τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας, αναφορικά με την περίπτωση του Τόμας Μουργκ.

Ο Πορτογάλος Αθλητικός διευθυντής στο περιθώριο της παρουσίας του στην πόλη, παρακολούθησε την αναμέτρηση της Πάφου με τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ είχε και επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Μπότο συναντήθηκε τόσο με τον ιδιοκτήτη ης κυπριακής ομάδας, Ρόμαν Ντουμπόφ, όσο και με τον ομόλογο του, Αθλητικό Διευθυντή, Γκαΐθκα Μεντιέτα, που έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως είναι λογικό, η κουβέντα έγινε για την περίπτωση του Τόμας Μουργκ, που απασχολεί την ομάδα της Πάφου, και το πως θα μπορούσε αυτός να παραχωρηθεί από τον Δικέφαλο στους Κύπριους, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.


Τελευταία νέα

«Βόμβες» από Μπέο και Βόλο για Καρυπίδη!

Σε απίστευτη καταγγελία για τον Θόδωρο Καρυπίδη προχώρησε ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, αφήνοντας υπόνοιες για επιχείρηση επηρεασμού...

Στην ίδια κατηγορία