Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν τα λόγια Βιεϊρίνια για Άλκη

Δημοφιλή

Tη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού τίμησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και ποδοσφαιριστές από τον Άρη, τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριά, που επισκέφθηκαν το σημείο της δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠΠ, ο αρχηγός του Δικεφάλου μαζί με τους , Σιαμπάνη, Μανώλη και Άγγελο Παπαστεριανό και το Δημήτρης  Αμαραντίδης, βρέθηκαν στο σημείο ως δείγμα ενότητας, από όλες τις ομάδες της πόλης.

Παρών ήταν παράλληλα και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, ενώ υπήρχε εκπροσώπηση και από την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Δικεφάλου, με την αρχηγό Θωμαή Βαρδαλή.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου είπε μεταξύ άλλων, στους εκπροσώπους του τύπου:

«Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον πόνο που θα νιώθει αυτή η οικογένεια. Εγώ θέλω μόνο να πω ότι όλοι έχουν δικαίωμα να υποστηρίξει όποια ομάδα θέλει, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να πάρει τη ζωή ενός ανθρώπου. Χάθηκε άδικα εδώ μιας ζωή και δεν είναι η πρώτη φορά, ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πρέπει να είναι μια γιορτή. Τίποτα άλλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπέος: «Αν δεν τους φτάνουν τα εισιτήρια να πάνε στο ΟΑΚΑ»

Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από τη σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως ανοίγει το...

Στην ίδια κατηγορία