Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Συγκλονίζουν τα λόγια Βιεϊρίνια για Άλκη

Δημοφιλή

Tη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού τίμησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και ποδοσφαιριστές από τον Άρη, τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριά, που επισκέφθηκαν το σημείο της δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠΠ, ο αρχηγός του Δικεφάλου μαζί με τους , Σιαμπάνη, Μανώλη και Άγγελο Παπαστεριανό και το Δημήτρης  Αμαραντίδης, βρέθηκαν στο σημείο ως δείγμα ενότητας, από όλες τις ομάδες της πόλης.

Παρών ήταν παράλληλα και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, ενώ υπήρχε εκπροσώπηση και από την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Δικεφάλου, με την αρχηγό Θωμαή Βαρδαλή.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου είπε μεταξύ άλλων, στους εκπροσώπους του τύπου:

«Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον πόνο που θα νιώθει αυτή η οικογένεια. Εγώ θέλω μόνο να πω ότι όλοι έχουν δικαίωμα να υποστηρίξει όποια ομάδα θέλει, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να πάρει τη ζωή ενός ανθρώπου. Χάθηκε άδικα εδώ μιας ζωή και δεν είναι η πρώτη φορά, ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πρέπει να είναι μια γιορτή. Τίποτα άλλο».

Τελευταία νέα

Πρόκριση μέσα στο Λονδίνο

Η 30η Σεπτεμβρίου 1997 θα θυμίζει πάντα στο φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ευρωπαϊκή...

Στην ίδια κατηγορία