Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σύγχυση στο λιμάνι

Δημοφιλή

Είναι γνωστό ότι αν δεν υπήρχε η κυβερνητική παρέμβαση, πρόεδρος της ΕΠΟ θα ήταν σήμερα ο Ψαρόπουλος της ΕΠΣ Λέσμου. Αυτός ήταν ο εκλεκτός, αυτόν θα στήριζαν και οι ομάδες, αυτόν θα στήριζε και ο ΠΑΟΚ, όπως είχε διαφανεί.

Από την ώρα που η κυβέρνηση θέλησε να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης, οι “δυνάμεις” της Ομοσπονδίας δεν πήγαν κόντρα, αποδέχτηκαν αυτή την επιλογή και τον ψήφισαν.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, λοιπόν, είναι μια κυβερνητική επιλογή και φυσικά επιλογή και του αρμόδιου υπουργού αθλητισμού, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει σχέσης αμοιβαίας εκτίμησης κι εμπιστοσύνης με το λιμάνι.

Τελευταία υπάρχει μια σύγχυση στο λιμάνι κι άρχισαν τα δημοσιεύματα που ζητούν την παραίτηση του Ζαγοράκη, τον οποίο είχαν ψηφίσει.

Γιατί άραγε;

*Παρά τα σχετικά δημοσιεύματα και τον ντόρο που έγινε, ούτε Ντόρτμουντ υπάρχει, ούτε Γκλάντμπαχ. Μια ομάδα ενδιαφέρθηκε να πάρει πληροφορίες για τον νεαρό επιθετικό από την Γερμανία κι αυτή η ομάδα φορά τα χρώματα, που φορά και η Εθνική μας ομάδα, χωρίς για την ώρα να έχει προκύψει κάτι, περισσότερο…

*Μετά τα 20 εκατομμύρια για μεταγραφές και τον χαφ του εκατομμυρίου, έρχεται οσονούπω και ο χαφ με δύο πόδια…

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές επικοινωνούν μέσω social media με το κοινό τους κι ενημερώνονται από τις αθλητικές ιστοσελίδες, αλλά και από τα social media για ότι τους αφορά. Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν είναι η εξαίρεση και δεν πρέπει να ενθουσιάστηκε με τα σχόλια που διάβασε όταν έγινε γνωστή από τη FORZA η είδηση για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκε πάντως…

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με εξαίρεση τον Άρη, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννενα, καμιά άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο πυρετός θα ανέβει πολύ στα μέσα Αυγούστου, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και όλοι θα τρέχουν, αλλά για την ώρα όλα δείχνουν… ντέρμπι. Οι πληροφορίες ότι θα μπει στο κόλπο και η COSMOTE TV και μάλιστα άρχισε ήδη να μιλά με ομάδες, δίνουν και παίρνουν. Ιδωμεν…

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ

Στις 14 του μηνός ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό ματς στο Ντε Κάιπ με αντίπαλο τη Φέγενορντ και στις εξέδρες θα μπορούν να βρεθούν όσοι θα έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ κορονοϊού το πολύ 40 ωρών. Η τιμή των εισιτηρίων ορίστηκε στα δέκα ευρώ, ενώ οι κάτω των δεκαέξι ετών θα καταβάλλουν το αντίτιμο των πέντε ευρώ.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ

Tέσσερα φιλικά θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αλλά στα δύο… απαγορεύεται να βρεθεί κόσμος στο γήπεδο. Τα φιλικά με την Σαρλερουά και την Χεράκλες, θα γίνουν αυστηρά χωρίς κόσμο και μάλιστα οι διοργανωτές κατέστησαν σαφές ότι αν εμφανιστεί κόσμο στο γήπεδο, τα φιλικά θα ματαιωθούν, προς απογοήτευση των φίλων του ΠΑΟΚ στη γειτονική Γερμανία που περιμένουν κάθε καλοκαίρι να δουν την ομάδα τους…

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στις 21 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία με την Χεράκλες Αλμέλο και κατά πάσα πιθανότητα, σ΄ αυτό το παιχνίδι θα βρει απέναντί του ένα Ελληνόπουλο. Πρόκειται για τον 23χρονο Όρέστη Κιομουρτζόγλου, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια μετρά 54 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με την (ασπρόμαυρη) φανέλα της ομάδας του Αλμέλο. Ο Κιομουρτζόγλου είναι ένας Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος βρέθηκε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ολλανδία και έχει βάλει στόχο να παίξει σύντομα και στην Μπουντεσλίγκα. Ο 23χρονος είναι αμυντικός χαφ και γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1998 στο Μόναχο από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ουντερχάχινγκ, με την οποία έπαιξε στην 3. Μπουντεσλίγκα και το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασε η Χεράκλες Αλμέλο.

Οι εμφανίσεις του με την ολλανδική ομάδα τον έχουν βάλει στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων και αυτές τις μέρες προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον αποκτήσει το Ανόβερο, το οποίο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, αλλά δεν προχώρησε γιατί η Χεράκλες ζήτησε πολλά.

Οι Ολλανδοί περιμένουν να πάρουν πολλά από τον Κιομουρτζόγλου κι ελπίζουν ότι σύντομα θα παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Ο 23χρονος χαφ έχει κάνει δύο συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, αλλά έχει δικαίωμα να παίξει στην Εθνική Ελλάδας και άνθρωπος της Χεράκλες έκανε ήδη επαφή με τον Φαντ Σιπ, προκειμένου να τον έχει στην ατζέντα του και να τον καλέσει στην Εθνική!

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Ο ΝΤΑΜΦΡΙΣ

Η Ολλανδία έφυγε νωρίς από το Euro, παρουσίασε ωστόσο ίσως τον καλύτερο δεξιό μπακ της διοργάνωσης. Ο Ντένζελ Ντάμφρις, αρχηγός της Αϊντχόβεν, με καταγωγή από την Αρούμπα της Καραϊβικής, δεν είχε αγωνιστεί φέτος στην Τούμπα (4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού εκείνο το διάστημα είχε κολλήσει κορονοϊό. Επαιξε όμως τρεις εβδομάδες αργότερα στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-2.

*Ο Ιούνιος έκλεισε με μία μόνο μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το… ρεκόρ της πιο «αργοπορημένης» πρώτης μεταγραφικής κίνησης την τελευταία δεκαετία κατέχει ο Μπογκάνι Κουμάλο, ο δανεισμός του οποίου από την Τότεναμ είχε ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου. Από το 2015, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα, ο 34χρονος σήμερα Νοτιοαφρικανός στόπερ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του.

ΕΓΙΝΕ… «ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ»

Πρώτος σκόρερ με δεκαέξι γκολ πριν από τέσσερα χρόνια με την Κ-19 του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης δεν βρήκε το δρόμο προς την πρώτη ομάδα. Πριν ένα χρόνο (μεσολάβησε ο δανεισμός στην Ξάνθη) παραχωρήθηκε στον ΟΦΗ και τώρα ξενιτεύτηκε στη Λιθουανία για να παίξει ως δανεικός μέχρι το Δεκέμβριο στη Σούντουβα.

ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΡΙ ΑΝΤΟΝΙΣ

Λίγοι, πλέον, θα θυμούνται το προ εξαετίας πέρασμα από την Τούμπα-επί Ιγκόρ Τούντορ- του Τέρι Αντόνις. Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός πρώην κεντρικός χαφ του ΠΑΟΚ (είχε δοθεί δανεικός και στην ομάδα της Βέροιας), αφού δεν μπόρεσε να σταθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (δεν στέριωσε ούτε στη Φένλο της Ολλανδίας), επέστρεψε αρχικά στην Αυστραλία για λογαριασμό της Βίκτορι Μελβούρνης. Και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται, αν και όχι βασικός, με τη Σουγόν, ομάδα της Νότιας Κορέας.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΟΥΝΙΟΝ

Ως ένα απλό πέρασμα από τον ΠΑΟΚ καταγράφηκε η θητεία του Μίκαελ Γκσμπούρνιγκ στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2013-14. Ο Αυστριακός, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του για 5,5 χρόνια στην Ξάνθη, ανανέωσε τη συνεργασία του, ως γυμναστής τερματοφυλάκων, με την Ουνιόν Βερολίνου, στην οποία προπονητής παραμένει εδώ και τρία χρόνια ο Ελβετός Ουρς Φίσερ.

 

Προηγούμενο άρθροΗταν υπόθεση του Κούδα
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε ο Πασχαλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία