Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

«Σβήστηκε» η τιμωρία του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό τον Μάιο. Η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές εξαλείφθηκε ολοκληρωτικά και παρέμεινε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα. Έτσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί με κόσμο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφαση της πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000)».

Τελευταία νέα

Έριξε εξάρα ο ΠΑΟΚ Β

Το πρώτο του φιλικό... ξεμούδιασμα, μετά το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας του στον Βώλακα, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Κυριακής...

Στην ίδια κατηγορία