Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Σωστή απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Συνέντευξη στο Sky Austria παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ, στην οποία μίλησε για την απόφασή του να πάει στον ΠΑΟΚ, για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Ευρώπη, για την κατάσταση στην ομάδα και την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη:

«Κοιτώντας πίσω, ήταν η σωστή απόφαση. Έχω περάσει δύο υπέροχα χρόνια και έχω πραγματοποιήσει δύο καλές σεζόν. Η ζωή στην Ελλάδα είναι εκπληκτική».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

«Το ποδόσφαιρο είναι πιο θερμόαιμο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο. Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, όλα είναι όμορφα, αν όμως δεν πάνε καλά, τότε δεν πρέπει να εμφανίζεσαι πολύ – κάτι βέβαια που ξέρω και από την Ραπίντ. Δηλαδή αυτό είναι σύνηθες και ο ΠΑΟΚ είναι καλό κλαμπ».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Conference League:

«Είναι το καλύτερο δυνατό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στην Ευρώπη. Δεν ξεχνάς αυτά τα παιχνίδια και αυτό είναι που πονάει. Να έχεις αποκλειστεί τόσο νωρίς μετά από χρονιά που έπαιξες προημιτελικά είναι κάπως… τραγικό».

Για την κατάσταση του τώρα στο κλαμπ και την ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το 2024:

«Είναι κάπως δύσκολα τώρα. Δύο πολύ καλά χρόνια μέχρι τώρα με έκαναν να διαπραγματευτώ και τελικά να επεκτείνω το συμβόλαιο μου για άλλα δύο έτη. Ο προπονητής για την ώρα βλέπει δυο-τρεις παίκτες πάνω από εμένα, αλλά είμαστε ακόμα νωρίς στην σεζόν και δεν σκοπεύω να πετάξω λευκή πετσέτα. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το χειμώνα.

Είναι σημαντικό να πιστεύεις στον εαυτό σου, να μην τα παρατάς και τότε θα ανταμειφθείς. Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι υπομονετικός, αλλά πρέπει να στραφείς μέσα σου και να περιμένεις για την ευκαιρία. Και όταν έρθει, πρέπει να την αρπάξεις».


Τελευταία νέα

Έπεσε ξύλο στη Βουλή, ο Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε τον Β. Γραμμένο!

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής...

Στην ίδια κατηγορία