Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 στην χθεσινή (30/10) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος του Κυριακάτικου (30/10) ντέρμπι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε στην Forzaonline.

Ο Αυστριακός χαφ  αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο παιχνίδι, ενώ σημείωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του… αυτοκτόνησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν δεν κερδίζουμε τα παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε κάτι από αυτά, έστω πόντο. Ήταν ένα παιχνίδι που αυτοκτονήσαμε και δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε. Αυτοί άξιζαν να κερδίσουν σήμερα».

Για το αν τέτοιες νύχτες μπορούν να βοηθήσουν έστω και μέσω μιας ήττας να εξελιχθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές:

«Ναι, φυσικά είναι μια δύσκολη νύχτα, αλλά έχουμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές έχουμε μια καλή μίξη έμπειρων και νεαρών. Δεν πρέπει να υπάρχει η δικαιολογία πως έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, διότι έχουμε και αρκετούς έμπειρους παίκτες στη ομάδα. Αλλά ναι πρέπει να πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα από αυτή την κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να χάνουμε πόντους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να χάνουμε σήμερα. ΟΚ, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απόψε, αλλά μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε»

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μετά το 10λεπτο δεν έκανε ευκαιρία:

«Το στυλ μας είναι συγκεκριμένο κάνουμε build up και θέλουμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Σήμερα δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο με ευκολία, Η ΑΕΚ ήταν αρκετά επιθετική-πιεστική και εμείς όχι. Νομίζω πως δεν είχαμε κανένα σουτ στον στόχο. Δεν μπορείς να σκοράρεις αν δεν βγεις στην επίθεση. Φυσικά, ο στόχος μας δεν ήταν να μείνουμε πίσω, η ΑΕΚ ήταν καλή και εμείς δεν είχαμε απάντηση σε αυτό».

Για το τι εννοούσε με το πως αυτός και οι συμπαίκτες του αυτοκτόνησαν:

«Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ μας πίεσε και είχαμε πρόβλημα γιατί μας πίεσε πραγματικά πολύ ψηλά. Με το αυτοκτονήσαμε εννοώ πως χάσαμε κάποιες επικίνδυνες μπαλιές, ενώ δεχθήκαμε και γκολ λόγω αυτού. Αυτό εννοούσα πως αυτοκτονήσαμε, ενώ δεν ήμαστε αρκετά καλοί απόψε με τη μπάλα και το build up».

Για το αν βλέπει τη δεύτερη θέση να απομακρύνεται πλέον:

«Είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τώρα τι συνέβη και πως βαθμούς είμαστε πίσω. .Έχουμε το επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να το κερδίσουμε, πρέπει να νικήσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή, για να κάνουμε το comeback. O Παναθηναϊκός είναι μακριά βαθμολογικά, αλλά οι άλλες ομάδες όχι. Οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα επόμενα παιχνίδια».


Τελευταία νέα

Το προφίλ του Νογκέιρα

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες των play off kai play out της Super League,...

Στην ίδια κατηγορία