Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σβαμπ: «Εμείς είμαστε υπεύθυνοι»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ, υποστηρίζοντας πως αποκλειστικά υπεύθυνοι του αποτελέσματος είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το σημερινό αποτέλεσμα:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα αυτό. Πολλά πράγματα πήγαν λάθος. Ξεκινήσαμε καλά είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε ένα ή περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε. Δεχτήκαμε γκολ από ένα φτηνό λάθος. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε το ξεκίνημα που θέλουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε την αυτοκριτική. Το φταίξιμο είναι καθαρά δικό μας. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και αν αλλάξουμε εικόνα».

Για την εξήγηση που δίνει στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε: 

«Η σεζόν είναι σε πρώιμο στάδιο. Μόλις ξεκινήσαμε. Το παιχνίδι το σημερινό ήταν διαφορετικό σε σχέση με τα ευρωπαϊκά. Υπάρχουν και θετικά στοιχεία από το παιχνίδι. Έπρεπε να έχουμε πιο πολύ επιθετικότητα. Η προσπάθεια χάθηκε. Θα κάνουμε την ανάλυση, θα βελτιωθούμε, αλλά είναι νωρίς. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε παρακάτω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Πρόσθεσε κλείνοντας:

«Η άποψή μου είναι πως με ένα στραβό αποτέλεσμα, ακόμα και εντός έδρας, όσο κι αν κοστίζει δεν πρέπει να αλλάξεις φιλοσοφία. Εμείς θα πρέπει να κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε βελτίωση και το αποτέλεσμα οφείλεται στα ατομικά μας λάθη. Ο ΠΑΟΚ θα παίρνει τα παιχνίδια με τον δικό του τρόπο δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία του. Θα πρέπει να κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπέος: «Αν δεν τους φτάνουν τα εισιτήρια να πάνε στο ΟΑΚΑ»

Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από τη σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως ανοίγει το...

Στην ίδια κατηγορία