Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Wednesday, October 7, 2026

Στροφή στο Κύπελλο και αγωνία για Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ματς με τον Πανσερραϊκό και στρέφει την προσοχή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα στη Λεωφόρο, με τους Λούκα Ιβανούσετς και Γιάννη Κωνσταντέλια να μένουν εκτός.

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του νεαρού μεσοεπιθετικού που θα υποβληθεί αύριο (3/2) σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Παρακάτω όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ανήκει στο παρελθόν. Ένα παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα, που έφερε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα. Επόμενη πρόκληση, ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2025-26 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες που βρέθηκα στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ομάδα των Σερρών ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο γήπεδο στον τομέα της τακτικής, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό δικέφαλο, θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη (03.02) για να διαπιστευθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Λούκα Ιβανούσετς υποβλήθηκε σε θεραπεία και έκανε πρόγραμμα δύο γυμναστήριο.

Την Τρίτη (03.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:45 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα».






Τελευταία νέα

Στον «αέρα» από αύριο (8/10) τα εισιτήρια για Καλαμάτα

Η δράση επιστρέφει στην Super League και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλαμάτα την Δευτέρα (12/10) στην Τούμπα για την...

Στην ίδια κατηγορία