Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στράντζαλη: «Την περίμενα δέκα μήνες αυτή την στιγμή»

Δημοφιλή

Την Κυριακή (26/2) το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ «διέλυσε» τις Ελπίδες Καρδίτσας με το εκκωφαντικό 6-0, για την 12η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, παραχώρησε δηλώσεις, στο πλαίσιο της χθεσινής (26/2) αναμέτρησης.

Να σημειωθεί πως η Στράντζαλη αγωνίστηκε ξανά μετά από δέκα μήνες, έπειτα από την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε έναν αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Εσθονία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Την περίμενα δέκα μήνες αυτή την στιγμή, επιτέλους ήρθε ο καιρός. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν δίπλα μου όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Τον γιατρό μου, κ. Ράλλη, ο οποίος έκανε την δουλειά του όπως την κάνει, καλύτερα απ’ όλους, και τώρα είμαι γερή και δυνατή. Τον προσωπικό μου γυμναστή, κ. Βασίλη Συρόπουλο, με τον οποίο δουλεύουμε μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες. Τον φυσιοθεραπευτή, κ. Μάκη Κερμενίδη.

Την εργοφυσιολόγο μου, κ. Ελένη Σαλματιανού, με την οποία κάναμε μαζί την εσωκίνηση για να πετύχουμε τον σκοπό της ενδυνάμωσης. Τις συμπαίκτριες μου, οι οποίες ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το μακρύ διάστημα και με στήριζαν με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στην οικογένεια μου, η οποία ακόμα και όταν έχανα την ελπίδα μου για να επιστρέψω και πονούσα νομίζοντας ότι πάει κάτι λάθος, ήταν δίπλα μου για να μου υπενθυμίζουν που θέλω να φτάσω και να μην τα παρατήσω ποτέ».


Τελευταία νέα

ΕΟΠΕ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Final-4

Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία αποσαφηνίζει από οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας...

Στην ίδια κατηγορία