Στους ΠΑΟΚτσήδες η Θύρα 8

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Ένα θέμα είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη Θύρα 8 και το που θα καθίσουν οι φίλοι του Δικεφάλου, αλλά και το που θα τοποθετηθούν οι οπαδοί της Σλόβαν.

Όπως είναι γνωστό οι υποστηρικτές των «ασπρόμαυρων» που έχουν εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 4 λόγω του κλεισίματος αυτής έχουν μεταφερθεί στην 8.

Ωστόσο, η εν λόγω θύρα στα ευρωπαϊκά ματς έχει δηλωθεί ως αυτή που φιλοξενεί τους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων.

Οι «ασπρόμαυροι» όμως κατάφεραν να το αλλάξουν αυτό και έτσι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν κανονικά στη Θύρα 8 και οι λιγοστοί φίλαθλοι της Σλόβαν θα τοποθετηθούν στα επίσημα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω με ανακοίνωση της,

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας υπενθυμίζει πως βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου τη μέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά μέσω internet.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα του UEFA Europa Conference League με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μπορούν να το κάνουν εδώ. Τα εκδοτήρια της Τούμπας τη μέρα του αγώνα θα λειτουργούν ΜΟΝΟ για παραλαβή εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 4 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη Θύρα 8».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο