Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στους ΠΑΟΚτσήδες η Θύρα 8

Δημοφιλή

Ένα θέμα είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη Θύρα 8 και το που θα καθίσουν οι φίλοι του Δικεφάλου, αλλά και το που θα τοποθετηθούν οι οπαδοί της Σλόβαν.

Όπως είναι γνωστό οι υποστηρικτές των «ασπρόμαυρων» που έχουν εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 4 λόγω του κλεισίματος αυτής έχουν μεταφερθεί στην 8.

Ωστόσο, η εν λόγω θύρα στα ευρωπαϊκά ματς έχει δηλωθεί ως αυτή που φιλοξενεί τους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων.

Οι «ασπρόμαυροι» όμως κατάφεραν να το αλλάξουν αυτό και έτσι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν κανονικά στη Θύρα 8 και οι λιγοστοί φίλαθλοι της Σλόβαν θα τοποθετηθούν στα επίσημα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω με ανακοίνωση της,

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας υπενθυμίζει πως βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου τη μέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά μέσω internet.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα του UEFA Europa Conference League με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μπορούν να το κάνουν εδώ. Τα εκδοτήρια της Τούμπας τη μέρα του αγώνα θα λειτουργούν ΜΟΝΟ για παραλαβή εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 4 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη Θύρα 8».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία