Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

STOP στους οπαδούς της Μαρσέιγ για Τούμπα

Δημοφιλή

Την Πέμπτη (14/4) στις 22:00 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Τούμπας την Μαρσέιγ για την ρεβάνς του 2-1 στην Μασσαλία για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Μετά από ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον επίσημο πως η Μαρσέιγ θα έρθει στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς την βοήθεια των οπαδών τους κάτι που θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς απ’ ότι φαίνεται, αφού οι περισσότερες οργανωμένες εκδρομές είχαν ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 διεξήχθη έκτακτο security meeting των επιτελών της UEFA με τον ΠΑΟΚ ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση και την Μαρσέιγ.

Ενημερώθηκαν όλες οι πλευρές για το επίσημο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, να μην διατεθούν εισιτήρια σε Γάλλους φιλάθλους για λόγους δημοσίας τάξης.

Φυσικά, τα εισιτήρια της θύρας 8 που είναι η θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, θα κυκλοφορήσουν κανονικά αύριο, μαζί με τα υπόλοιπα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε πως από αύριο (12/4) στις 9:00 θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τραγική σεζόν για τις αγγλικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης

Σε μία εβδομάδα η Αγγλία είδε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να αποκλείονται από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA,...

Στην ίδια κατηγορία