Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον ΠΑΟΚ μέσω… Παρτιζάν

Δημοφιλή

Η περίπτωση του Κρμέντσικ είναι μόνο μία από τις εκκρεμότητες, που θα πρέπει γρήγορα να διευθετηθούν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θα τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ από την Kλαμπ Μπριζ ή όχι; Ο 28χρονος Τσέχος φορ, που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα, σε δηλώσεις του (στο συνδρομητικό κανάλι) πριν το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέρθηκε στη γρήγορη προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ. «Τα εύσημα ανήκουν στον μάνατζέρ μου. Από τις πέντε προτάσεις που είχαμε, εκείνος μου είπε αυτήν είναι η καλύτερη ομάδα για σένα. Επίσης, ως παίκτης της Βικτόρια Πλζεν, είχαμε αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, εκεί γνώρισα το… δέσιμο που έχουν με τον ΠΑΟΚ και κατενθουσιάστηκα από την ατμόσφαιρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κρμέντσικ. Δεν είναι μυστικό ότι ο Τσέχος επιθετικός θα ήθελε να παραμείνει στο Δικέφαλο, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τις οικονομικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Κλαμπ Μπριζ.

Οσο για το ματς με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι θα είναι ένα… καυτό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο ντέρμπι. Φυσικά έχουμε και τον τελικό εναντίον τους και θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία