Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Στόχος το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Η πάλη του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην κανονικότητα, μετά την δύσκολη χρονιά που βίωσε ολόκληρος ο αθλητισμός. O αθλητής του Δικεφάλου, Αβραάμ Σωτηριάδης μιλά στη FORZA για την προετοιμασία του αλλά και την δουλειά που γίνεται στις τάξεις των «ασπρόμαυρων».

Πως βίωσες το διάστημα της διακοπής;

«Ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας πιστεύω. Η επιστροφή μπορεί να είναι δύσκολη αλλά πρέπει να βρούμε ξανά τους ρυθμούς μας και να παλέψουμε. Βοήθησε την κατάσταση το ότι πήραμε άδεια για να κάνουμε προπονήσεις εν μέσω της δεύτερης καραντίνας και δεν χάσαμε εντελώς την επαφή μας».

Που οφείλονται οι επιτυχίες που έχει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια;

«Είμαστε πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια οφείλεται στην καλή δουλειά που κάνουν οι προπονητές μας και ότι εμείς από την πλευρά μας σαν αθλητές τα δίνουμε όλα πάνω στο ταπί. Είναι τα πράγματα που δεν βλέπει ο έξω κόσμος. Από κει και πέρα, γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο εδώ και χρόνια. Αυτό δεν αλλάζει, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και κατεβαίνουμε καλύτεροι κάθε χρόνο, εξ ου και οι επιτυχίες μας».

Είστε έτοιμοι για την επανέναρξη και τον εγχώριων υποχρεώσεων;

«Επιστρέφουμε και στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού στις 10-11 Ιουλίου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εύχομαι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μην υπάρχουν τραυματισμοί λόγω της αγωνιστικής απραξίας. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει για ακόμα μια φορά να πάρει το πρωτάθλημα. Ανταγωνισμός υπάρχει αλλά θα τα καταφέρουμε».

Πως ξεκίνησε η πορεία σου στην πάλη και τον ΠΑΟΚ;

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από την πρώτη Δημοτικού είμαι στον ΠΑΟΚ και στο τμήμα της Πάλης. Όπως ο πατέρας μου και τα ξαδέρφια μου, όλοι ήμασταν στον ίδιο κύκλο, στην πάλη. Πρόκειται για ίσως το πιο ακίνδυνο άθλημα από τα υπόλοιπα μαχητικά. Προφανώς σε όλα τα αθλήματα υπάρχει ο φόβος, αλλά εμείς δεν ήμαστε τόσο επικίνδυνοι».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πριν την έξαρση του COVID έκανα την πρακτική μου ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια η ημέρα περιλαμβάνει τις προπονήσεις με την ομάδα και την απαραίτητη ξεκούραση».

Πως μπορεί να συνδυαστεί καθημερινή δουλειά και πρωταθλητισμός;

«Ο πρωταθλητισμός είναι σκληρός και είναι δύσκολο να το συνδυάσεις με σπουδές ή δουλειά. Αυτό που πιστεύω ότι κρατάει εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά, είναι η αγάπη για το άθλημα, θέλουμε να το κυνηγήσουμε όσο πάει».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Στον ελεύθερο μου χρόνο επιλέγω να βγω για μια βόλτα με την παρέα μου, να κάνουμε κάτι χαλαρό. Μου αρέσει επίσης να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας άρχισα να παρακολουθώ και αρκετές σειρές, όπως οι περισσότεροι. Αγαπημένη μου είναι το “Sons of Anarchy”».

Παρακολουθείς κάποιο άθλημα σαν φίλαθλος:

«Παρακολουθώ ναι. Όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες πηγαίνω στην Τούμπα για να δω την ομάδα ποδοσφαίρου, μου αρέσει και το μπάσκετ».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Σπουδαίο επίτευγμα για τον Νίκο Νικολαΐδη!

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής...

Στην ίδια κατηγορία