Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοχ: «Λάθος απόφαση ν’ αφήσω τη Σλάβια για τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Σχεδόν κανείς δεν περίμενε ότι ο Μίροσλαβ Στοχ θα έπαιζε στη Γ΄ κατηγορία της Τσεχίας, σε ηλικία 33 ετών, με τη φανέλα της Μότορλετ Πράγας. Η καριέρα του Σλοβάκου κατέρρευσε μετά την αποχώρησή του από τη Σλάβια Πράγας για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019.

«Πληγώθηκα φεύγοντας από τη Σλάβια για τον ΠΑΟΚ. Πιθανότατα θα κατηγορήσω τον εαυτό μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ήμουν στη Σλάβια για δύο χρόνια, το δεύτερο χρόνο είχαμε πάρει το νταμπλ, νόμιζα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω κάπου αλλού» τόνισε σε δηλώσεις του, προσθέτοντας: «Ήταν δική μου απόφαση να φύγω, είχα μια καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ήξερα καλά τον σύλλογο και ήταν η μόνη ομάδα με την οποία δεν είχα κερδίσει τίποτα στο παρελθόν. Δυστυχώς, με την άφιξή μου στον ΠΑΟΚ έφυγε ο προπονητής (σ. σ. Λουτσέσκου) και ο νέος προπονητής (σ. σ. Φερέιρα) δεν μου έδωσε τις ευκαιρίες στην καλοκαιρινή προετοιμασία».

 


Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο των Τούρκων ο Κουλιεράκης

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία