Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Στο κάδρο ο Γκρέιφ!

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να καίγεται για άλλες θέσεις, αλλά αυτές τις μέρες προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία για τερματοφύλακα, εφόσον καταφέρει να παραχωρήσει έστω και με δανεισμό τον Ρέι και να πουλήσει τον Πασχαλάκη.

Για τον τελευταίο, η Μπέτις αποσύρθηκε αφού τελικά επέλεξε για δεύτερο τερματοφύλακα τον 37χρονο Κλαούντιο Μπράβο, ωστόσο ο Πασχαλάκης φέρεται να έχει άλλη πρόταση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό να ενδεχόμενο να έρθει η πρόταση στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν αδειάσουν οι θέσεις, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του τερματοφύλακα και εκτός του 21χρονου Πολωνού, Καμίλ Γκαμπαρά, στο κάδρο μπήκε και ο 23χρονος Ντομινίκ Γκρέιφ της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο οποίος έπαιξε και στα δύο περσινά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Η επιλογή του Ρέμπε ήταν εξαρχής ο Γκαμπαρά, που ανήκει από τα 17 του στη Λίβερπουλ και πέρσι έπαιξε δανεικός στην Χάντερσφιλντ. Με ομάδα και παίκτη υπήρχε συμφωνία για τον δανεισμό του, ωστόσο από την ώρα που δεν άδειασαν οι θέσεις τερματοφυλάκων, ο ΠΑΟΚ έβαλε την υπόθεση στην αναμονή κι απ΄ ότι φαίνεται ο Πολωνός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Από τη Σλοβακία προκύπτει ότι υπάρχει διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Γκρέιφ, ο οποίος κοστολογείται γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος Σλοβάκος, με ύψος 1.97, είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και στο μεσοδιάστημα έγινε και διεθνής.

 

Προηγούμενο άρθροΜια επένδυση 140 εκ. ευρώ
Επόμενο άρθροThe Master Of Tactics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία