Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο δρόμο της επιστροφής ο Ίνγκασον

Δημοφιλή

Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι μία κατάσταση που θα αντιμετωπίσει πολλές φορές μέσα στη σεζόν ο Δικέφαλος. Το πρώτο σετ τέτοιων αγώνων έχει ήδη ξεκινήσει κι ο Δικέφαλος πλέον αφήνει πίσω την αναμέτρηση στο Γιβραλτάρ και στρέφεται στη μάχη της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα.

Η πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa Conference League έφερε το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς. Επόμενο ζητούμενο η νίκη στο πρωτάθλημα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα κι έναν δυνατό αντίπαλο.

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (17.09) στη Νέα Μεσημβρία.Πρώτος στόχος του τεχνικού επιτελείου η αποκατάσταση κι αποθεραπεία των παικτών που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λίνκολν. Έτερος στόχος η ενεργοποίηση των υπόλοιπων παικτών, προκειμένου να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα όταν τους ζητηθεί.

Έτσι λοιπόν οι βασικοί στο Victoria Stadium έκαναν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις με μπάλα αλλά και στην κυκλοφορία και την κατοχή.

Το μοναδικό πρόβλημα από το ματς στο Γιβραλτάρ είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής έκανε θεραπεία και πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του.

Το Σάββατο (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Τρίπολη.

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα μπλεξίματα για Τονάλι: Κατηγορείται για 50 παράνομα στοιχήματα

Σε νέα μπλεξίματα βρίσκεται ο μέσος της Νιουκάστλ, Σάντρο Τονάλι, που κατηγορείται για επιπλέον παραβάσεις σχετικά με το στοίχημα...

Στην ίδια κατηγορία