Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο χειρουργείο ο Κάρτερ

Δημοφιλή

Στο χειρουργείο θα μπει ο Τζος Κάρτερ, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mαteco μέσα από το δελτίο τύπου που δημοσίευσε για την σημερινή (30/11) προπόνηση.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 17:00 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο Marvin Jones έδωσε το παρών στο γήπεδο για πρώτη φορά από την ημέρα που τέθηκε εκτός προγράμματος, ωστόσο από αύριο αναμένεται η σταδιακή επιστροφή του και στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Malcolm Griffin υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε βελτίωση στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Την ίδια μέρας (2/12) θα μπει στο χειρουργείο ο Josh Carter, καθώς με αυτό τον τρόπο αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Με το... καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία