Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοΐλοφ: «Μόνο με θαύμα θα προκριθούμε!»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, σχολίασε την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League, που θα φέρει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στις 21 και 28 Ιουλίου (πρώτο ματς στην Βουλγαρία, δεύτερο στην Τούμπα).

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της βουλγαρικής ομάδας παραδέχθηκε στην ανωτερότητα του Δικεφάλου, τονίζοντας πως αν προκριθεί η ομάδα του θα πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της αντιπάλου του ΠΑΟΚ:

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για εμάς ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ. Τους παρακολουθώ πολύ καιρό, έχει καταρρίψει μια-δυο φορές τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν περιμέναμε έναν εύκολο αντίπαλο δεδομένου ότι δεν είμαστε στην Ευρώπη συχνά για πολλά χρόνια. Θα προσεγγίσουμε με σεβασμό τα παιχνίδια αλλά δεν φοβόμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, θέλαμε να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και να δούμε το επίπεδό μας. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρνουν εκπλήξεις. Το φαβορί δεν κερδίζει πάντα.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχω καμία προτίμηση ως οικοδεσπότης ή ως φιλοξενούμενος. Υπάρχει πρόταση να μετακομίσουμε στο “Βασίλ Λέφσκι” για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των φιλάθλων μας. Εάν ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους, μπορεί να είναι περισσότεροι, οπότε θα είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ αν αλλάξουμε έδρα. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα είναι ένα άλμα θα είναι μεγάλο.

Βρισκόμαστε στη δυσμενή κατάσταση καθώς είμαστε στους αδύναμους στις κληρώσεις στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Θα είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αν τους αποκλείσουμε! Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα είναι, αλλά θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ανοιχτά για να πάρουμε την πρόκριση».

Προηγούμενο άρθροΤί εστί Λέφσκι Σόφιας
Επόμενο άρθροΤα ζευγάρια του Champions League


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Σπουδαίο επίτευγμα για τον Νίκο Νικολαΐδη!

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής...

Στην ίδια κατηγορία